12.10.2020

No nyt!!!

Mikä päivä olikaan eilinen sunnuntai. Greetalla oli oman seuran agilitykisat Marjutin kanssa. Se oli ilmoitettu kaikille kolmelle radalle.  Surkean sateinen oli sää, mutta hallissa ei sade haittaa. Ja niin vain Greetta Marjutin loistavalla ohjauksella teki kaksi voittonollaa ja nousi kakkosiin. 

Se sai hienon OIVA-ruusukkeenkin. Marjutille ehdotin, että hän menisi Greetan kanssa hyppyradan kakkosissa, koska se oli heti ykkösten hyppyradan jälkeen. Minä lupasin tuurata hänen talkootehtävässään. Marjut suostui oitis, koska oli ajatellut samaa.

Lähtö oli toiselta ovelta ja siellä seisoi lähellä kaksi ihmistä. Se jänskätti Greettaa, mutta alku oli sellainen, ettei Greetan tarvinnut jäädä kauas Marjutista. Ja hitsi vieköön, tekivät radasta nollan ja voittivat tämänkin kisan. Niin tuli ensimmäinen LUVA kakkosissa. 

Tässä Greetan ja Marjutin radat.

Sen verran Greettaa jänskätti, että toisella radalla ei pysynyt istumassa. Keinu on hidas, mutta mainiota menoa muuten. 

Tämän viikon treenaamme sitten tokoa, koska viikonloppuna on Strömforssissa toko-koe ja kahden viikon kuluttua oman seuran toko-koe. Voittajaykköstä jahtaamme, joten on syytä treenata ahkerasti.

Viikonloppu oli täydellinen myös Saagan suhteen.

Käytiin torstaina näyttämässä Oiwallisessa Saagan silmiä, kun ne erittävät. Samalla halusin munuaisten toimintakykyverikokeen otettavaksi. Saaga sai silmätipat ja taistellen saatiin verikoe takajalasta. Perjantaina tuli tulos. Marika-tohtori oli yrittänyt soittaa, mutta puhelin oli autossa, joten sain sähköpostin:

Moikka!

Koitin soittaa hyviä uutisia kun sain Sagan labrat (älä hämäänny että tuloksissa lukee Safa, minä olen taas ilmeisesti kirjoittanut nimen epäselvästi lähetteeseen)
SDMA on laskenut ja on nyt viiterajoissa! En tiedä mistä tuo hetkellinen nousu 30:iin johtuu,mutta ollaan tyytyväisiä tämänhetkiseen tilanteeseen. Jatketaan K/D ruualla, aurinkoista ja mukavaa viikonloppua.
Marika

MITÄ!!! En ollut uskoa silmiäni. Lasku oli kolmestakymmenestä YHDEKSÄÄN. Ihan huippua! 

Huippuviikonloppu siis kaikin puolin. 💓💓💓


2 kommenttia:

  1. Onnea kaikista iloisista asioista elämässä!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, kun voi välillä itkeä ilosta. ❤️

    VastaaPoista