18.10.2020

Toko-koe Strömforsissa 18.10.

 Tänään siis. Tuomarina oli Susa Berghäll. 

Vettä satoi matkalla, mutta Strömssissä ei enää. Aamulenkki ei ollut kummoinen ollut. Käveltiin vähän ennen koetta. Olo oli vähän ryytynyt muutenkin, kun Saaga oli yöllä taas lörömaha. Kahdesti piti mennä pihalle. Toisella kerralla ei ennätetty, kun tuli jo eteiseen, mutta varan vuoksi käytiin vielä tien varressa. Katkonainen uni on aina huono juttu koepäivänä.

Oltiin sen verran hyvissä ajoin, että ehdittiin rauhassa oleskella kentän vierellä. Greetta makaili ja katseli ympärilleen ja oli sangen rento ja hiljainen. Vaan annas kun lähdettiin paikkamakuuseen. Kyllä alkoi jo piipausta kuulua. Videolta näkee, miten se on levoton ja haistelee kaula pitkänä ympäristöään. Voi kamala!

Oltiin toisia kilpailijoita voittajassa. Kun lähdettiin kentälle, alkoi vaakkumista ja vinkumista kuulua. Sitä kuului tämän tästä läpi suoritusten. Niin ärsyttävää. Greetta nollasi ohjatun noudon, kun ei yhtään katsonut, minne näytän vaan oli päättänyt, kumman noutaa. Samoin se nollasi hyppynoudon, kun TAAS varasti niinkuin edellisessä kokeessakin. Ja niinkuin me ollaan hyppynoutoa tässä välissä treenattu. Helkkari sentään tuon rakkipiskisen päätä. Itse en koe juurikaan jännittäväni, koska tiedän, että koira osaa omalla tasollaan jokaisen liikkeen. Mutta jokainen piipahdus on piikki lihassa. Pitää Oilin koulutuksessa kysyä, onko hänellä mitään ajatuksia, mitä voisi tehdä.

Tässä Greetan tuloslappu. Saatiin kakkostulos ja voitettiin luokkamme. Mutta ei mitenkään riemastunut olo ollut edes voitosta. Vain harmistunut. Alla video Greetan suorituksesta.

Seuraavaksi meillä on ensi viikonloppuna möllirallia oman seuran järjestämänä. Sitä seuraavana viikonloppuna on sekä oman seuran toko-koe että piirimestaruusrally-kisa. Jotain tarttis tehdä ennen niitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti