26.10.2020

Greetta kuusi vuotta

                                       Pitää tehdä synttärisankarille oma postaus juhlan kunniaksi.

Ylemmässä kuvassa neiti Gee on tuonut minulle råtan heitettäväksi. Yleensä nämä leikit eivät kauan kestä, sillä vaikka kuinka muistutan, että pitää hakea hiljaa, viimeistään kolmannella kerralla pääsee haukku ja leikki loppuu siihen.

Pikku-Greetta on silti sangen söpö ongelmaotus. Se pääsi eilen Marjutin kanssa agsaamaan Manneriin. Mutta ei tarvittu kuin se, että tuli mieshenkilö korjaamaan rikkinäistä puomia samaan aikaan, niin Greettaa alkoi jännittää ja vaikka se meni rataa, niin ei riemuissaan vaan varovasti. Tänään opin uuden sanan AIVOHIKI,. ja sitä Greetalla oli päässään juuri tuolloin. Huokaus! 

Tutkailin vanhoja Greetta-videoita. Latasin ne Tuubiin juhlapäivän kunniaksi

.
Ensin video, jossa Greetta on minun sylissäni rapsutettavana. Eli ei tapahdu mitään. Mutta se on söpö. Siksi laitan sen pätkän tänne. Greetta tuli minulle tapaninpäivänä 2014. Tämä on joskus ennen uutta vuotta kuvattu.

Greetan kanssa käytiin moikkaamassa vuoden alussa kasvattajaa ja Sabi-äitiä. Alkujännityksen jälkeen äidille ja pennulle tuli ihanat leikit.


Sitten tammikuun puolessa välissä käytiin metsälenkillä. Mukana Saaga, Friida ja Greetta. Mukaan tulivat myös Marikan schapendoesit. Greetta meni reippaasti ja Friidaa tuli mahdoton ikävä, kun katseli sen lumileikkejä.  Oli paljon nuoskaista lunta ja Friidan tassukarvat oli todella muhkeat lumesta. Greetta jaksoi tosi hyvin porhallella pikku koivillaan.


Oi niitä aikoja!
 

Onnea rakas Greetta. Vaikka olet tämän tästä piikki minun lihassani ja kroonisen aivohien tuottaja, niin olet sinä silti rakas ja söpö ja ihana ja oppivainen pikkukoira.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti