21.10.2019

Tauon paikka

Eilinen Greetan toko-koulutus meni taas ihan plörinäksi vääränlaisten kierrosten takia. Olin tosi alla päin kotiin tultuani. Ystävän kanssa keskusteltuani tulin siihen tulokseen, että on tauon paikka. Ei ihan kaikesta. Greetta saa tehdä Marjutin kanssa agsaa ja minun kanssani nose workia, joka on sen itsenäistä puuhaa.  Mutta toko ja rallytoko jäävät tauolle marraskuun alun jälkeen. Käydään ne Lahden rally-kisat, joihin ollaan ilmoittauduttu ja treenataan siihen jonkin verran. Tokoa ei tehdä ollenkaan. Keskitymme sen sijaan eri paikoissa leikkimiseen, ensin keskenämme, sitten pienessä häiriössä, jotta rentoutuminen kansanjoukoissa olisi helpompaa.  Ja sitten vain olla möllötetään. Täydellinen tauko on joulu- ja tammikuun. Sitten aletaan taas vähän kerrallaan treenata. Yhteenkään kokeeseen en ilmoita, ennenkuin on vähän parempi tilanne.


Käytiin tänään hyvät lenkit koirien kanssa. Saagan vein välillä pois. Sitten jatkettiin Lenen ja Greetan kanssa. Lähdettiin vielä autolla hallin metsään. Lopuksi Lene pääsi ensin halliin juoksemaan, ja kyllä se juoksikin. Selkeästi hihnalenkit vaativat totista irrottelua. Taidetaan mennä huomennakin hallille vähän juoksentelemaan. Greetan kanssa aloitettiin palloleikki. Hyvin sujui hallissa. Katsotaan, miten kehitellään leikkiä eteenpäin.

Olen pannut parina päivänä merkille, että Saaga käy juomassa enemmän. Tänä aamuna oli pissat ulko-oven edessä, varmaan Saaga. En ole kuullut, kun se on ilmoittanut, että pitäisi päästä. Ja aamulla se kolisteli makuuhuoneen kuppia saadakseen vettä. Tätä täytyy nyt seurata. Maksa-arvot ja urea-arvot olivat hiukan koholla viime verikokeissa ja juuri tätä juomista käskettiin seuraamaan. Onko oikeasti huolen aihetta vai oliko poikkeustilanne. Jos tilanne jatkuu, pitää mennä verikokeisiin .
Voi huoli ja murhe!

3 kommenttia:

 1. Joskus tauko tekee ihmeitä ja perusasioiden tekeminen..
  Niin ihmisjäsenelle kuin koirallekin.

  Toivotaan, ettei Saagalla ole mitään huolestuttavaa :)

  -tiina-

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tiina.
  Ei se Saagan juominen nyt pahalta näytä. Ehkä osuin vain useamman kerran näkemään juomisen. Ja voihan sillä olla pieni stressin poikanen, kun on vieras koira talossa eikä se pääse sohvalle olohuoneeseen, joka on Lenen aluetta. No, katsotaan, miltä näyttää, kun Lene tänään lähtee kotiinsa. Josko mummelin elo taas rauhoittuu.
  Joo, luulen, etä tauko on tarpeen eniten minun päälleni. Ilmoitin jo toko-ryhmässä, että joulu-tammikuut ollaan poissa treeneistä. Marraskuu vielä käydään, muttei tehdä mitään kotona.

  VastaaPoista
 3. Joskus liikaa on vain liikaa. Mietin itse mitä mun pitäis tehdä ton Fifon kaa. En tiedä mistä sen käytös johtuu. Onneksi Tova pystyi viime tokokokeessa saamaan tuloksen, tiedän et kaikki työ ei aina mee hukkaan vaan jotain positiivista kehitystä ehkä tapahtuu kunhan vain jaksaa tehdä töitä. Niin varmaan myös Fifon kanssa. Outoa kun ei tunnista omaa koiraa. Mut Fifon seuraaminen oli aivan samanalaista kuin silloin treeneissäkin. Fiolla ei lähtenyt kehästä mut sen seuraaminen oli kävelemistä mun perässäni. Tauko tekee yleensä hyvää. Ehtii kaivata sitä tekemistä. Talvi on muutenkin haastava aika harrastaa joten voitte hyvin mielin kaivautua peiton alle ja nousta kevätkukkien lailla sieltä ens keväällä. Toivon kylläkin ettette kokonaan kaivaudu maan alle. Teitää tulis ikävä.

  VastaaPoista