9.9.2016

Onnistumisia

Keskiviikosta ollaan toivuttu. Sen loppuosa olikin ihan hyvää mieltä aiheuttava.
Friida teki Maijan kanssa nollaradan, ja vaikka kaksi muuta olivat hylkyjä, ne olivat ihan hyviä hylkyjä joka tapauksessa. Mutta eka rata oli vauhdiltaan paras.  Linkki rataan alla.

Maijan ja Friidan nollarata

Hyvä tytöt!

Greetan kanssa käytiin sitten Racinellilla loppukokeessa. Ei se onneksi ollut mikään ratatreeni, vaan peruskurssin loppujuttu, jossa testattiin, missä mennään peruskurssin asioissa. Kouluttaja antoi meille hyvää palautetta ja kehui Greetan edistymistä. Selkeästi auttaa, kun suorituksen jälkeen nappaa pikkuneidin kainaloon, niin se ei ehdi maassa ränkytellä ja kerätä kierroksia.


Uusi ratatreenikurssi on alkanut ja tänään sitten mennään sinne jatkamaan. Onneksi Marjut ja Terra ovat mukana silläkin kurssilla, jotta voidaan mennä yhdessä pimentyvinä perjantai-iltoina. Viisi kertaa on syksyllä käyntejä Vantaan suuntaan.

Friidalla on sunnuntaina toko-koe. Suurin odotuksin ei mennä, vaikka ollaankin viime aikoina ahkerasti treenattu. Murheenkryyni hyppyhässäkkä onnistui eilen yli odotusten eli on kehittymässä oikeaan suuntaan. Meni se sitten miten vain kokeessa, niin eilen se meni alusta lähtien hyvin omassa treenissä.


Treenattiin myös eteen menoa. Friida kaartaa mielellään kohti ruutua, kun tietää, että se on tulossa. Minulla oli FitPawn targetit kahteen suuntaan ja niiden päällä nakit. Lähetin vuorotellen kumpaankin. Lopulta alkoi koira edetä suoraviivaisemmin. Tänään pitää treenata asiaa vielä - ja huomenna myös.
Ohjattu nouto on edelleen yllättävän vaikea, vaikka Friida osasi sen aiemmin jo hyvin. Sekin on treenin alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti