6.9.2016

Kokeet lähestyvät

Greetan ensimäinen etenemis- ja suuntakäskykurssi lähenee loppuaan. Paljon on vielä työtä jäljellä, että hommasta on oikein radalla hyötyä. Eikä vähiten sen takia, että minä olen niin superhidas. Mutta olemme Marjutin ja Terran kanssa ilmoittautuneet vielä jatkokurssille nimeltä Suuntakäskyt radalla. Josko tulisi taitoihin täydennystä. Kurssi kestää jouluun asti ja on kuuden kerran setti perjantaisin. Sen jälkeen jäädään ominemme treenaamaan taitoja.
Käytiin treenaamassa Marjutin kanssa loppukoetta varten. Juu, kurssien lopussa on loppukoe, ja tiedän jo valmiiksi, että en ehdi niitä hyppysuoria millään ohjaamaan, mutta hampaat kirskuen ja urheasti menen siitä huolimatta yrittämään. Harjoiteltiin hyppyjä ja putkeen menoa. Greetta jää putken edessä minulle ränkyttämään ja jos olen kaukana takana, tulee hyppyjen välistä pois.  Mutta käännökset sujuivat aika näppärästi.  Taustalla haukkuva koira on Terra, vaikka toki Greettakin välillä parastaan pisti äänen käytössä.


Huomenna sitten nähdään kuinka käy. Onkin aika haipakkapäivä, sillä iltapäivällä on tyhy-päivä, josta lähden niin pian kuin mahdollista, että ehdin koirat käyttää lenkillä. Nimittäin puoli viisi starttaa auto hallille. Saaga jää kotiin ja Friida ja Greetta tulevat kyytiin. Auto ja Friida sisällä jäävät halliin odottamaan kuudelta alkavia oman seuran maksikoirien agilitykisoja. Maija nappaa Friidan autosta kisaamaan. Marjut hakee minut ja Greetan hallilta kyytiin ja kuudelta alkaa Racinellilla meidän oma loppukoe. Sitten toivottavasti päästään puoli kahdeksalta lähtemään takaisin, Marjut pudottaa meidät hallille ja minä Friidan ja Greetan kanssa ajelen hallilta kotiin. Huhheijaa, tätä meikäläisen elämää!

Friidalla lähestyvät tokon piirimestaruuskisat Kouvolassa sunnuntaina. Niistä treeneistä enemmän myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti