14.9.2016

Itku ilosta

Tai sinne päin.
Saija hieroi eilen Saagan, joka oli todella jumissa monesta kohtaa. Ja koska arki on tasaista muuten, ei voi syynä olla muu, kun tuo raju riekku Friidan kanssa. Annan Saagalle kuuri kipulääkettä ja eilen se koko illan piti tyytyväisenä villamantteliaan. Pitää siis estää riehuminen, kun ei vanhalla koiralla kroppa kestä. Harmi, kun niillä oli niin kivaa.

Friidan kanssa oltiin eilen Haminassa tokotreeneissä. Kiertoliike onnistui sielläkin, ja enää ei pelkkää kiertoa pysty koira tekemään, kun se palkkaa itsensä joka kerta kierrosta noutamalla kapulan ja hyppäämällä - Friidan mielestä kaikkein parasta näköjään. Tänään treenaamme aihetta taas.
Päätin, että tästä lähtien treenit tehdään vain sosiaalisella palkalla eli kehulla. Ja vasta autossa tulee herkkua. Minulla oli repussa pussi nakkeja. Friida kävi reppua nuuhkimassa ja makaili sen vieressä omaa vuoro odotellessaan. Sitten se lopussa tanssahteli autoon herkkua saamaan. Eikä oikeasti tarvinnut sitä namipalkkaa välillä, kun se tiesi, että herkku on odottamassa. Josko tämä toisi kestävyyttä toko-kokeen suorittamiseen myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti