28.12.2015

Joulu oli ja meni

Vietettiin joulua Lappeenrannassa. Eipä sielläkään lunta ollut. Viimeisinä päivinä sentään vähän pakkastakin. Mutta sisällä oli jouluista ja leppoisa tunnelma. Koirat saivat herkkuja, ja ne olivat tyytyväisiä oloonsa.
Eilen iltapäivällä palattiin kotitanhuville. Olipa ihana tulla viikon  jälkeen omaan kotiin. Koiristakin selvästi. Greetan kanssa käytiin aamulla vähän agsaamassa hallilla. Siitä se tykkäsi. Saaga sen sijaan ei ollut kovin ilahtunut siitä, että oli eläinlääkäripäivä. Saagan antibioottikuuri loppui joulun alla ja jatkoin korvien putsaamista ja Aurizon-lääkkeen laittoa, mutta havaitisin, että korva taas hiljalleen muuttui erittävämmäksi ja Saaga rapsutteli sitä. Siksipä en ollut yllättynyt, että uusi tulehdus oli taas alkamassa. Sauvabakteereja ja leukosyyttejä löytyi näytteestä. Ei niin paljon kuin aiemmin, mutta selvästi tulehdusta oli pukkaamassa. Marika-tohtori rypisteli otsaansa, sillä kovin monta lääkevaihtoehtoa ei ole tällaisiin vastustuskykyisiin pöpöihin. Saatiin uusi antibioottikuuri sekä huuhteluaine, jota laitetaan aamulla ensin korvaan ja 15 minuutin päästä Aurizon-antibiootti. Huuhteluaineessa on troppia, jonka pitäisi vahvistaa lääkkeen tehoa. Lisäksi illalla laitetaan hunajamömmöä korvaan, sillä hunajallakin on parantava vaikutus. Lisäksi otin Saagalle hypoallergeenista ruokaa, jotta voidaan selvittää, olisiko joku allergia syynä jatkuvaan tulehdukseen. Viikon päästä soitan lääkärille, onko huomattavaa parannusta tapahtunut. Mikäli ei, minun täytyy mennä Porvooseen putsauttamaan kunnon imulaitteella korva pohjia myöten. 
Saaga sai jo ensimmäisen annoksen tänään taas uutta ruokaa. Ja hyvältä tuntui maistuvan. Hiukan ottaa pattiin, että tilasin Zooplussalta ison säkin I/D-ruokaa, joka tuossa seisoo keittiön lattialla. 
Nyt peukut ja varpaat ja vaikka mitkä ylös, että Saagalle vihdoin alkaisi valo kajastaa tunnelin päässä. Itse se kyllä ei erityisen surkea ole. Tänäänkin paineli pallon perässä kentällä kovin reippaana. Onneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti