11.12.2015

Korvahoito jatkuu

Olen ruikkinut Saagan oikeaan korvaan jo jonkin aikaa Canofitea, koska korva on erittänyt mömmöä. Lisäksi olen usean kerran viikossa putsannut korvaa. Koska hoito ei tehonnut, mentiin eilen Oiwalliselle Eläinklinikalle näyttämään tuota murheenkryynikorvaa.
Korvasta otettiin Saagan vastustelusta huolimatta näyte, joka tutkittiin. Näytteessä kuhisi sauvabakteereja, jotka ovat ikäviä siitä, että ne ovat hyvin vastustuskykyisiä joten kovin montaa lääkettä ei ole tarjolla. Saaga saikin taas Baytril-antibioottikuurin suun kautta kahdeksi viikoksi ja Aurizon-tipat. Lisäksi korvaa putsataan joka päivä. Tässäpä mukava jouluaskare. Joulun jälkeen mennään sitten korvakontrolliin näyttämään, mikä on tilanne.  Voi huokauksen huokaus. En olisi tätä enää tarvinnut, mutta minkäs voit. Onneksi Saaga on muuten ihan hyvässä kunnossa ja närästyskin on lähes loppunut I/D-ruoan myötä. Tämä antibiootti on vatsaystävällinen, joten maitohappoja ei tarvitse antaa lääkkeen kanssa.

Itse olen jo todella loman tarpeessa, mutta viikko vielä on jaksettava painaa.
Tänään on kuitenkin seuran pikkujoulut piristystä tuomassa ja sunnuntaina mennään Friidan kanssa Oili Huotarin toko-koulutukseen Haminaan. Jes.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti