17.11.2015

Voi Saagan maha sentään

Saagalla on edelleen maha herkillään.
Olen ruvennut antamaan sille välipalan ( esim. raejuustoa) ettei maha olisi aivan tyhjäa eikä närästäisi. Losecin kanssa tämä on toiminut. Mutta maha ja suolisto ovat tosi herkät edelleen. Ei ole kauan, kun Saagalla oli maha sekaisin ja lörökakkoja tuli sisälle päivän aikana ja töiden jälkeenkin sai koiraa käyttää tämän tästä ulkona. Ja tänään taas. Syy on kaiketi se, että olin ostanut sellaisia koirille tarkoitettuja lihapakastepyöryköitä. Otin ne sulamaan päivällä ja sekoitin iltanappuloihin. Tänään sitten oli lopputuloksena mahan ihan kuralla. Promaxia oli yksi annos jäljellä, ja sen tuikkasin koiran suuhun. Canicur-raejuustosössöä tulee iltaruoaksi ja päivällä ei sitten mitään. Taas saa suolisto rauhoittua.
Onneksi Saaga noin muuten on ihan iloinen ja reipaskin. Mutta harmittaa, kun ei meinaa tulla kuntoon tämäkään vaiva. :-(

Metsälenkin jälkeen tänään käytiin Greetan kanssa hallissa. Tehtiin parhaimmillaan kolme hyppyä, putki ja vielä hyppy putken jälkeen. Ihan kuin pieni järjen valo olisi syttymässä pikkuneidin ylen kiihtyneisiin aivokuoriin.  Toivossa on hyvä elää. Metsälenkin jälkeen Greetta oli märkä ja se oli aivan karsean näköinen treenin loppuessa. Paksu kivituhkakuorrutus oli koivissa. Siispä koko leegio pääsi pesulle.

Taas voidaan viettää rauhaisaa iltaa putipuhtaina.

Friidan sisko Cätlin on saavuttanut kansainvälisen valion arvonimen Riikassa viikonloppuna.
Äiti ja sisko ovat erittäin ylpeitä kauniista siskosta. Onnea Heini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti