7.11.2015

Rallytreeniä pitkästä aikaa

Tänä aamuna mentiin kentälle Heidin ja Tuovin kanssa treenailemaan.
Meillä onkin ollut pitkä tauko lajista, kun olen keskittynyt Greetan agilityalkeisiin ja koirien kanssa tokoiluun. Ja kuitenkin olisi ollut syytä treenata, sillä meidän oikealla seuraamisemme ovat vielä aivan alkutekijöissä. Saaga, joka on järkevämpi, sentään yrittää pysyä paikassa, mutta Friida pomppii ja loikkii ja väljenee yliyrittämisessä.

Tänään tehtiin avo-rataa, johon lisättiin pätkä oikealla seuraamista. Tuovi ja Pelekin kun saivat RTK-2-koularin ja tekevät jo voittajatreeniä. Heillä on oikealle seuraaminen paljon paremmassa kuosissa. Olen vähän kade, mutta ihan turhaan. He ovat treenanneet ja me emme. So simple.
Kyllä oli kiva pitkästä aikaa rataa tehdä. Edelleen Saagan murheenkryyni on tuo vasen 360 astetta. Friidalla käytin siinä ekaa kertaa peruutussanaa ja se tuntui aika hyvin toimivan. Voisiko luottaa siihen, että kun Saagakin oppii peruuttamaan, niin sana auttaisi sitä myös?

Greetan kanssa tehtiin imuttamalla joitain radan temppuja. Se on pieni ja näppärä, joten pyörimiset ja muut sujuvat siltä hyvin vikkelästi ja oikein.

Treenin jälkeen lähdettiin kaupunkiin. Kävin paluumatkalla Petstoressa ostamassa Greetalle Pomppa-loimen. Onneksi en tilannut netistä, sillä olisin arvioinut koon liian isoksi. Greetalle meni hyvin 45 cm Pomppa. Väri on pinkki. Vaihtoehtona olisi ollut musta, joten päädyin pinkkiin, vaikken pinkki-fani olekaan. Tosi hyvin suunniteltu takki ja tarpeeseen, kun pitää treeneissä autossa odotella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti