8.11.2015

Keppitreeniä ja polskimista

Greetan keppitreenit ovat pohdituttaneet minua. Friidalle ostin muinoin neljä paria 2x2 -koulutusta varten keppitelineitä. En sitten osannut opettaa sillä tekniikalla, vaan päädyin kujakeppeihin ja hyvähän niistäkin tuli. Mutta seuran kujat ovat ihan surkeassa kunnossa. Kokeilin siis verkkoja ja ohjureihin siirtymistä. Mutta nyt olen päättänyt, josko sittenkin saisin kepit treenattua tuolla 2x2 systeemillä. Siispä telineitä autoon ja hommiin. Ensi ensimmäiset kaksi keppiä maahan ja niiden läpi juoksua lelulle. Sitten laitoin toisen parin ja vielä käänsinkin niitä vähän. Tästä kohtaa pieni video.


Kun sitten katsoin YouTubesta videoita, miten tuota tekniikkaa opetetaan, huomasin oikaisseeni turhan nopeasti neljään keppiin. Nyt onkin olohuoneessa yksi pari keppejä ja niitä illalla sitten treenattiin eri kulmista. Ihan tosi näppärä pikku likka oli. Jatkamme kotitreeniä ja palaamme sitten neljään takaisin. Jännä nähdä, mitä tästä tulee.

Tänään oli sadepäivä - ja uimapäivä. Saaga sai jäädä kotiin, kun Greetan, Friidan, Manun ja Elmon ynnä emäntänsä Krissen kanssa suuntasimme pitkästä aikaa taas Hyvinkäälle polskimaan. Elmolla oli eka kerta tätä hauskaa ja se oli kyllä hyvin reipas seitsenkuinen koko ajan. Greetta ensin panikoi kaikuvaa tilaa, mutta kyllä se sitten taas palasi omaksi ränkyttäväksi itsekseen. Ei se uimaan itse mene vaan aina liivien kahvasta pitää altaaseen saatta. Mutta kun se lähtee, se ei käänny takaisin vaan seinän vierustaa pitkin polskii lujaa hyvin päättäväinen ilme naamallaan kohti vastaramppia.
Friida piti hauskaa lelun kanssa. Se kyllä nauttii koko ajan.

Minulla oli videokamera ja tavallinen kamera mukana. Kaksi koiraa, kaksi kameraa - aikamoista säätämistä. Mutta muutama kuva tuli ja videokin.  Ne ovat tässä. Ihan kamalan haasteellinen tila ottaa valokuvia.


                                    Epätarkka kuva, mutta tuo Friidan vesiloiske on aika hieno.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti