13.11.2015

Pientä edistymistä

Töiden jälkeen menin Greetan kanssa hallille agilitytreenaamaan.  Kyllä on vaikeaa istua hypyn takana odottamassa lupaa. Useita kertoja karkasi neiti. Lopulta länttäsin sen äkäisesti istumaan ja jopa pysyi - ainakin sen kerran ja vähän paremmin muutenkin. Tänään tein Greetan uran ekan valssinkin.  Eli hyppy ja valssilla 90 asteen käännös putkeen. Jos tein valssin paikallaan, Greetta jäi putken eteen ränkyttämään, mutta kun valssi oli liikkuva ja liikuin putken suuta kohti, niin sinne meni.
Tein myös rengas-putki yhdistelmää. Vaikea on rengas, mutta useita onnistumisia tässäkin. Keinua, puomin alastuloa ja kokonainen A rauhallisella vauhdilla. Nämä sujuvat, kun kierrokset eivät nouse liikaa kuten hypyissä. Pitkä on tie edessä vielä.

Ajettiin Jylpyn kentän kautta kotiin. Siellä tein Friidalle merkin kiertoa eri suunnista pallopalkalla. Se kun tuppaa pysähtymään merkin taakse, niin pallon kanssa se kiihdyttää minun luokseni oikein hienosti. Saagankin kanssa kierrettiin vähän merkkiä. Greetan kanssa otettiin vielä yhtä keppiväliä. Kentällä oli paljon vaikeampi keskittyä kuin kotona olohuoneessa.  Sitten vielä palloleikkiä päälle - ja kotona oli oikein tyytyväistä sakkia.

Viikonloppu voi alkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti