6.2.2014

Treeniä ja lepoa

Kisojen jälkeen ollaan päivittäin treenattu pieniä juttuja, sekä kotona että hallilla. Molempien kanssa.
Kotona treenataan kaukokäskyjä. Friidalla treenataan matkaa - sen verran, kun täällä huushollissa matkaa järjestyy. Saagalla treenataan seisomasta istumaan menoa. Hiljalleen edistytään. Friidalla treenataan lisäksi istumista niin, että kun heti istuu olohuoneessa, pääsee keittiöön syömään. Tyyppi on tajunnut kyllä kupletin juonen.  Hallilla ollaan treenattu ruutua. Hyvin ovat ruudut menneet. Lisäksi ollaan harjoiteltu tunnaria. Molemmilla on kerran tullut ylimääräistä maistelua ja kerran oikein hieno suoritus.

                                                                           Toko-koiria

Hallin jälkeen palkaksi tulee metsälenkki Marikan ja schapendoesien kera. Saagakin on intoutunut ottamaan spurtteja, joten olo taitaa olla oikein hyvä.  Valitettavasti se aina välillä löytää jäisiä koirankakkoja maisteltavaksi, samoin Friida. Iljettävä tapa, josta seuraa huutoa. Jos Friidan tapaa itse teossa ja karjahtaa IRTI, se kyllä pudottaa herkkunsa maahan. Saaga vilistää karkuun heti, kun aarre on löytynyt. Molemmat saivat alkuviikosta matokuurin - varan vuoksi.

                    Yhdellä lenkkikerralla tuli Friidan jalkoihin isot paakut. Muuten on ollut hyvä keli.

Saagalla jatkuu lääkekuuri. Eniten se inhoaa korvaan ruiskulla purskautettavaa lääkettä. Mutta joka aamu ja ilta lääkkeet on korviin saatu. Onneksi on nöyrä haukku. Muut pillerit menevät kurkkuun työntäen alas. Alussa piilotin juustoon, mutta kun Saaga sen äkkäsi, se ei huolinut juustoa. Siispä suora toiminta osoittautui parhaaksi. Ensi tiistaina mennään uudelle käynnille Kouvolaan. Varmaankin korvat ja nielurisat tutkitaan ainakin ja minun pitää metsästää koiralta kakkanäyte mukaan. Toivottavasti nielurisat ovat pienentyneet, jotta ei tarvitse niitä leikkaamaan ruveta.

                                       Lopuksi kuvia minun lepäävistä kaunottaristani:

              Sohva is the best, sanoo Saaga - ja kyllä se Friidallekin kelpaa, ellei Saaga aja sitä pois.

                                                                          The queen of the sofa

                      Työhuoneen patjakin on hyvä, mutta näköjään lattia sen vierelläkin kelpaa.
                                                     Emännän sängystä puhumattakaan.

                                                Minunkin pitäisi tuonne jonnekin mahtua.

1 kommentti:

  1. :D Mahtava tuo viimeinen kuva! Oikeen varsinaiset Jing ja Jang. ;)

    VastaaPoista