1.1.2014

Vuosi on vaihtunut

Potilas jäi kotiin nukkumaan, kun lähdettiin Friidan kanssa vuotta vaihtamaan Windylään. Ja mitä me siellä puuhasimme? No herkuttelimme tietenkin - ja askartelimme näitä.

Minulla ei ole uunia eikä takkaa, mutta Windylässä on, joten ruususytykkeet kananmunan kennoista ovat enemmän kuin tarpeen. Tuli tehtyä samalla vertailevaa tutkimusta eri kennoista. Pirkka-kennot olivat ihan surkean mallisia, kun eivät olleet kuppeja, joten niistä ei voinut tehdä ruusujakaan. Täytyy muistaa tarkkailla vastedes, millaisia kananmunakennoja ostaa. Voisi keväämmällä vaikka mökille tehdä näitä sytykkeiksi.


                                                             Tarkkailijajoukot paikalla

Friidan kanssa kotiuduttiin yhden maissa ja Saagalla oli kaikki hyvin. Käytiin pieni pissalenkki ja sitten nukkumaan.

Aamulla tarjosin Saagalle ruokaa. Ei meinannut mikään kelvata. Maha varmaan tuntuu vielä aika omituiselta. Lopulta tarjosin kädestä lenkkimakkaraa. Se tehosi. Hiljalleen Saaga popsi makkaran palasia. Loput laitoin kuppiin riisin ja raejuuston päälle - ja viereen toiseen kuppiin piimää. Hiljalleen alkoi ruoka taas maittaa, ja piimäkin. Ruoan jälkeen on taas uni maittanut. Selkeästi Saaga on vielä toipilas. Tylosinia onneksi on vielä, joten kuuri jatkuu.

Tämä päivitys sujuu Straussin Uuden vuoden konsertin tahdissa. Se on ohjelma, jota olen pienestä tytöstä asti seurannut. Straussien musiikki on helmeilevää, joten siis oikea tapa aloittaa uusi vuosi.

2 kommenttia: