24.1.2014

Närästää

Nimittäin Saagaa edelleen. Ja meinasin pyörtyä, kun eilen kurkkasin sen suuhun. Kuukausi on aikaa täydellellisestä hammaskiven poistosta ja uudet kivet ovat hyvää vauhtia syntymässä. Eli on siis närästänyt oikein kovastikin. Olen minä sen välillä huomannut kyllä. Niinpä tänään lähdin shoppailemaan ja ostin Saagalle hammasharjan ja tahnaa. Jo kokeiltiinkin harjaamista. Ei ollut Saagan lempipuuhaa, mutta jonkin verran antoi harjata. Mutta en minä tähän aio tyytyä vaan varasin Kouvolan Univetiin ajan.  Siellä on välineet tutkia vaivaa enemmän. Kunpa tulisi asiaan selvyyttä ja mikä tärkeintä, tepsivä hoito siihen, mikä ikinä Saagaa närästääkin. Tässä vaiheessa siunaan, että koiralla on vakuutus. Paljoa sitä ei ole tarvittu, mutta tietäen, että Univet ei ole mikään halpa paikka, on kivempi lähteä reissun päälle, kun ei joka euroa tarvitse kukkarosta laskea.

Tänään taas sain nuuskutella pentutuoksua. Tajmadoran pennut ovat kohta kolmiviikkoisia. Silmät ovat auki kaikilla ja liikkuminen on tullut varmemmaksi. Onneksi ei ole lainkaan portugeesikuumetta. Kaksi isoa koiraa on enemmän kuin riittävästi minulle. Siksi voinkin vain ihailla pentusia ilman yhtään kaipuuta kaapata joku niistä mukaani.

Pennut nostettiin karvapeitteelle niiden aitauksen viereen. Ne olivat sitä mieltä, että nyt on ihan hurjaan paikkaan jouduttu ja kävivät haikailemassa kaltereiden luona omalle puolelleen. Niitä väsytti, kun Sera oli vasta ne imettänyt. Siksi pennut pysyivätkin hyvin paikoillaan kuvissa.


                           Tässä ovat taas pentuposeeraukset. Tytöt ovat pareina ja poika yksin.


Kovasti olivat lapset kasvaneet.Kahvin jälkeen otin kuvat vanhoista koirista. Lee on kymmenvuotias ja Saagan isä.


Geisha, Assin sisko, 13,5 vuotias jo, laitettiin tuoliin, jossa se yleensä makaa pehmolelujen keskellä. Mutta ei maannut nyt. Istui vain geishamaiseen tyyliin suu viivana, koska sen mielestä oli selvästi menossa TILANNE, eikä silloin tietenkään ruveta makailemaan.

Onkos tämä nyt muka teidän mielestä hauskaa? miettii Keippu.

Oli kiva nähdä kaikkia koiria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti