23.9.2012

Puuhakas sadesunnuntai

Aamulla lotisi vettä ulkona ihan kiitettävästi. Pakkasi koirat autoon ja vein kentälle juoksemaan. Tai siis lähinnä Pasoa ja Friidaa ajattelin. Hyvin ne taas kirmasivatkin. Narupallo on keskeinen väline, kun tyypit jahtaavat toisiaan. Se, jolla on pallo, on vetovuorossa ja vuoro vaihtuu sopivasti. Koko joukkue pääsi jalkapyykille kotona - ja sitten aamiaiselle.

Vein Pason kotiin puolen päivän jälkeen, mutta ennen sitä - vesisateessa edelleen- vein Friidan ja Pason vielä viimeiselle rälläykselle. Sitten Paso meni kotiin ja me Friidan kanssa hallille tekemään Eijan, Windyn ja Sabin kanssa agiliitoa pitkästä aikaa. Leijeröintiä, putkijarrutusta, takaakiertoja, kontakteja---- kaikenlaista.

Puoli kuudelta oli sitten vielä Saagan ja Friidankin tokotreenit hallilla. Mietin, miten  Friida mahtaisi jaksaa, vaan eipä tehnyt heikkoakaan. Saaga oli ensin vuorossa. Se oli hirmu hyvällä mielellä ja innoissaan tekemisestä. Paikallamakuuta odotellessa rivissä Saaga reagoi muiden käskyihin, joten minun pitää olla tarkkana, että palkkaan sen vieressä istumisesta, vaikka naapuri komentaa omaa koiraansa maahan. Sinänsä makuu ja ylösnousu sujuivat mallikkaasti. Paikalla istuminen meni myös oikein hyvin.

Ruudussa sain ohjeeksi laittaa targetin ruutuun, sillä Saaga suunnistaa etunurkkakartiolle makaamaan. Eli taas pitää vahvistaan ruudun sisään menemistä ja kehua siitä, että target löytyy.

Tunnari meni tosi hienosti. Yksi hampaan jälki kapulassa.

Kaukokäskyt Saaga teki hyvällä vireellä.

Friida teki tunnaria. Ekalla kerralla se meni suoraan omalle ja toi sen. Näytti hyvältä, mutta oli nouto. Sen todisti toinen kerta, jolloin Friida haki useita kapuloita, ihan mitä sattuu, ja kun ne otettiin pois, nouti yhden kerrallaan, jälleen aivan randomisti.  Nyt sitten kokeillaan isoa kasaa tunnarikapuloita, joiden joukossa on oma. Josko pikkutyyppi alkaisi älytä, että jotain muuta pitäisi tehdä kuin vain hakea.

Ruutu meni hyvällä vauhdilla ja hienosti Friida jäi seisomaan ruutuun.

Hyppynouto meni jo kolmannella kerralla aivan täydellisesti ja hyvällä vauhdilla mennen tullen.

Luoksetulo meni aika plörinäksi, kun kokeiltiin liikkeenä, mutta eihän sitä olla treenattukaan paljoa.

Liikeestä istuminen sujui jo toisella kerralla hyvin, kun tein liikkeen hitaalla käynnillä. Pikkulikka on kyllä nopeaoppinen.

Vettä on losottanut koko päivän - ja losottaa edelleen. Iltalenkki vielä ja sitten saakin mennä nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti