29.4.2024

Vihdoin oikeasti keväistä

 Lumet ovat sulaneet lähes kokonaan ja tänään maanantaina on ihan taivaallisen aurinkoinen ja lämmin sää. Linnut laulavat ja alkaa jo vähän vihertääkin. Ihan parasta aikaa tämä.

Eilen aamulla oli tosi erikoista, sillä heräsin kello 5 aivan pirteänä. Tätä ei tapahdu ikinä. Hetken sängyssä hohhoiltuani päätin lähteä koirien kanssa ulos, koska sää näytti upealta. Tehtiin retki Katariinan Meripuistoon. Eipä siellä ollut kuin pari kävelijää, hanhia ja variksia.
Kävimme ankkuripaikalla, jonne aamuaurinko paistoi kauniisti.Sieltä lähtiessämme alkoi eräs nuori varis vähän kiusoitella tyttöjä. Varsinkin Mollya se ärsytti.

Varis huomasi, että koirat ovat hihnassa, joten sillä ei ollut mitään kiirettä lentää pois.  Niinkuin videolta näkyy.


Kiviset meriaiheiset patsaat näyttivät hienoilta sivuvalossa.
 
 
Kun jatkoimme matkaa, varis seurasi meitä jonkin matkan päässä aina välillä laskeutuen maahan tai kiven päälle. Taisi olla nuori ja leikkisällä päällä. Kun saavuimme kivipöydän luo, se lehahti pöydän päälle, mutta toinen varis pöllytti sen pois. Kohta se taas oli seuranamme. 
 

Koirat eivät sitä enää huomanneet, sillä Greettaa alkoi haukututtaa, koska meren aaltojen äänet kuuluivat. Ja Molly meni hajumaailmassa. Kotona oltiin seitsemältä ja sitten olikin jo aamupalan aika.
Illalla katselin Maailmanvoittaja-näyttelyn loppukilpailuja. Koiria ei kinnostanut.
 

Tänä aamuna herättiin ihan normaaliin aikaan kahdeksan jälkeen. Hetken rapsuttelujen jälkeen lähdettiin ulkoilemaan ja nauttimaan upeasta ilmasta. Kaverukset saivat poseerata kannon päällä.
 


Tänään ollaan myös käyty pitkästä aikaa Jylpyn kentällä palloleikeissä. Se on ehdottomasti parasta leikkiä molempien mielestä.  Kamera oli mukana. Koirien kuvaaminen vauhdissa yhtä aikaa on haasteellista, mutta onneksi joitain kuvia onnistui. He näyttävät todella onnellisilta molemma.
 

 Molemmat ovat todella tohkeissaan. Ennen palloleikkiä tein Mollylle puolentoista minuutin paikkaistumisen. Koska ollaan paljon treenattu tokoa, se alkoi selvästi olla aika kyllästynyt koko hommaan. Joten päätin, että nyt pidetään kunnolla taukoa ennen kisaa. Kaukokäskyjä tehdään ennen ruoan saamista ja istumista treenataan satunnaisesti, mutta muuten homma on tauolla. Koe on ensi lauantaina. Ennen sitä ehkä teen jotain, mutta vasta lähellä koetta. Muhikoon pikkukoiran päässä  tehtävät. Sitten nähdään, mihin ylletään, kun koe koittaa.                                                                 

1 kommentti: