13.4.2024

Mestarirallykisa numero 2

 Tänään suunnattiin lähialueen halliin kisaamaan Iiris Harjun tuomaroimalle radalle.

Rata näytti tältä:


Ei ihan helpoimmasta päästä. 

Mollyn kanssa mentiin kehään hyvillä fiiliksillä, mutta juuri kun tuomari kysyi: - Oletteko valmiit?, aitojen takaa kuului koiran haukku. Molly kääntyi välittömästi sitä katsomaan ja meni hetki, ennenkuin se taas kuunteli minua. Sama koira haukkui useita kertoja ratamme aikana, mikä on tosi ärsyttävää. Aika hyvin Molly teki siitä huolimatta, mutta kyllähän haukku siihen joka kerta vaikuttaa. 

Radassa oli paljon hyvää. Minä kolmesti kumarruin varmistelemaan liikettä ja siitä tuli 3 x 3 virhettä eli 9 virhepistettä. Eka tosin pakituksessa, joka ei vielä kummoisesti suju ja jonka lopussa Molly istui. Tästä liikkeestä - 13. Kaksi muuta olivat ihan tarpeettomia. Olisin voinut luottaa koiraan. Jos näitä virhepisteitä ei olisi tullut, oltaisiin saatu tulos. Se korpeaa. Toki paljon muitakin virheitä tuli. Tärkeintä oli, että oli tosi kiva tehdä hommia Mollyn kanssa. Se teki ekaa kertaa merkin kisassa ja se oli täydellinen. Ja peruutus vasemmalla oli ihan nappi suoritus.

Tässä ratamme:


Ja tässä tuloslappu.

Eli kuuden pisteen päähän jäätiin tuloksesta. Däm!

Seuraava kisa on Kouvolassa 22.4. Sitten on kuukauden tauko ja kisataan omissa kisoissa. Tässä välissä vahvistetaan käännöksiä ja opetellaan se saaplarin edessä peruutus. Ihan hyvällä mielellä lähdettiin kaverien kanssa metsälenkille kisan jälkeen. Greettakin oli mukana autossa ja sillekin teki hyvää jaloitella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti