14.8.2020

Treeniä ja kisailua

Greetta on kunnolla lämmennyt agiliitämään Marjutin kanssa. Niinpä se vihdoin pääsi myös virallisiin kisoihin Heinlahteen Pyhtäälle. Kahdelle radalle. Tuomarina toimi Janne Karstunen ja pitää kyllä sanoa, etteivät hänen ratansa olleet mitään piis of kakku- ykkösten ratoja.


Ekalta radalta tuli NOLLA ja Greetta ja Marjut sijoittuivat vajaan sekunnin erolla voittajaan. Voittaja on jo valio, kokenut kilpailija, joka on laskettu takaisin ykkösiin. Eli ei huonolle hävitty. Toinen rata oli hyvä hylky. Kelpaa kilpaparin hymyillä kameralle. Hieno suoritus


Olen ollut katsomassa Greetan ja Marjutin treenejä. Greetta on oppinut luopumaan minusta, kun Marjutilla on tarjolla ihanaa agiliitoa ja herkkuja. Tässä videota muutamista treeneistä.Olimme Greetan kanssa myös Haminan piirimestaruus-toko-kokeessa Haminan joukkueessa.  Tuomarina oli Susa Berghäll. Sää oli järkyttävän kuuma. Liekö se osasyynä siihen, että Greetta piti suorituksessaan kamalasti ääntä. Toki myöskään ei olla kisattu aikapäiviin. Silläkin voi olla vaikutusta. Joka tapauksessa saatiin joka liikkeestä pisteitä ja hyvä kakkostulos 244 pistettä. Jos olisin ajoissa käskenyt Greetan ruudussa pysähtymään, niinkuin olen tehnyt yleensä aina, ei Greetta olisi ajautunut yli takanauhan ja piti korjata. Ikinä en ole korjauttanut Greettaa, mutta onnistuin ja saatiin jopa seiska. Kymppi olisi saattanut meidät ykköstulokseen. Siis vähän minua kyllä pännii.  Toki on meillä vielä harjoiteltavaa paljon, mutta kelpo suoritus kuitenkin.


                                                  Tässä meidän toko-kokeemme video.

Haminan joukkue voitti piirimestaruuskultaa. Tässä kuva koronaetäisyyksillä.


Harjoitukset jatkuvat tokossa. Seuraava etappi on oman seuran koe elokuun lopussa. Ja samalla viikolla Greetta menee Marjutin kanssa kisaamaan Porvooseen. Sinne en minä pääse mukaan, kun pitää vetää treenejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti