3.9.2019

Syyskuu alkoi ja edelleen treenataan

Ensin kuitenkin vähän elokuun loppua.

Kun oli niin kaunis ilma,niin taas suunnattiin kameran kanssa Katariinaan.                      Tuuli tuiversi nuoremman poseeraajan turkkia rannalla. On ne kilttejä kuvattavia.

Agilityn SM-kisojen aikaan ystävämme schapendoes Ikwil tuli kylään. Iksu on ennenkin ollut meillä. Niin söpö mummeli, joka on rauhallinen muulloin paitsi kun on ruoka- ja herkkuaika. Iksu on tunnettu siitä, että kotonaan sen jäljiltä tavaroita työpöydältä tippuu keittiössä, kun se tekee tarkistuksia, olisiko ruokaa alati nälkäiselle mummokoiralle tarjolla. Meillä oli sen verran hyvä valvonta, ettei tätä ilmiötä nähty.

Koirien kanssa lähdettiin retkelle Kumparepuistoon tällä kertaa.
                     Korkealla ollaan. Takaa siintää Suomenlahti ja Kumparepuiston ihmisfiguuri.Iksu tuli perjantai-iltana ja lähti sunnuntai-iltana kotiinsa.

Seuraavalla viikolla oli -tadaa - Saagalla vihdoin trimmausaika.


Nokka pystyssä voi poseerata siistin turkin kanssa. Turkki on ohuenlainen ja selkään on ilmestynyt
ruskeita karvalänttejä, joita tulee koko ajan lisää. Mutta ei ole muuten hätää mitään.


                                               Greetastakin on saatu söpösiä kuvia.                            Retkien jälkeen lepo maistuu.  (Uuden objektiivin testailua)

Mutta siis treenistä.
Greettahan siis on sekä rally-toko- että toko-piirimestaruusjoukkueissa. Rally alkaa sujua, jos koiran pää kestää, mutta tokossa on vielä yhtä ja toista hinkattavaa. Tämän takia otetaankin viikonlopun koe maksullisena harjoituksena. Yritetään parhaamme, mutta ei petytä, jos pieleen menee. Kaukokäskyt on heikoin lenkki, silllä matkaa ollaan treenattu ekaa kertaa vasta tänään, koska sekin pitää treenata. Vähän on etenemistä havaittavissa. Mutta saas nähdä, miten kokeessa. Tämä viikko on aikaa vielä tehdä täsmähiontaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti