1.7.2018

Rally-toko-kisa jälleen helteisellä KPHn kentällä

Toko-koe oli tuolla kentällä kauheassa helteessä ja aikamoinen dejavu-tunne tuli, kun taas oli todella kuuma. Toki tuuli viilensi, muttei yltänyt kentälle asti. Greetalle on tullut sterkkauksen jälkeen paksu turkki ja liekö sillä ollut hiki, kun se taas alkoi juuri tällä kentällä kesken radan äännellä. Tästä meni kokonaisvaikutelmasta -3 pistettä.
Muutenkin neitikoira ei kauheasti kiinnittänyt katsettaan meikäläiseen vaan katseli itään ja länteen ja sinne sun tänne. Se sitten näkyi suoritusvarmuudessa. Esim. liike, jonka uusimme KAKSI kertaa, on Greetalle aivan helppo ja se osaa sen hyvin. Muttei sitten malttanut. Ja kun uusin tämän liikkeen kaksi kertaa, niin en sitten voinut uusia spiraalia, jossa myös tuli Greetalla häröilyä. Huokaus. Joka tapauksessa saatiin sentään tulos, 78 pistettä, vaikkei se ihan hirveästi lämmittänyt, kun tiedän, mitä olisi voinut tulla.

Alla meidän ratamme.


Ensi viikonloppuna lähdemme joka tapauksessa metsästämään viimeistä avo-tulosta ja koularia. Sitten jääkiin rally kisatauolle, sillä voittajaa pitää treenata kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti