10.7.2018

Voittajaluokkalainen ja korvasairas

Käytiin siis sunnuntaina Kouvolassa rally-toko-kisassa. Tuomarina oli sama Taru Leskinen, joka oli myös KPHn kisoissa viikkoa aiemmin.
Sää oli mukavan pilvinen, hieman hautova, muttei helteinen. Rataprofiilikin oli oikein kiva.


Greetta oli aika rento odotellessa, mutta kyllä se jotenkin aina vähän hyytyy, kun tietää, että suoritus alkaa. Greetta teki kuitenkin tosi hyvän radan. Kolmen pisteen virhe tuli liikkeessä istu-koira eteen- takaakierto-istu. En yhtään tiedä, mikä virhe tuli. Loput virheet tulivatkin minulle liikkeessä Istu-seiso-kierrä koira. Kumarruin liikaa nostaessani koiraa ylös. Siitä 3 p. Ei olla kovasti tätä treenattu suorempana, joten nyt napstahti. Lisäksi tein ihan perusmokan, kun palasin koiran viereen. Pysähdyin kyllä, mutta liian lyhyeksi aikaa. Siitä kymmenen pistettä. Eli koira sai 97 pistettä ja minä 84. Olisihan ollut ekstrabonus saada RTK2 noilla koiran pisteillä, kun oli selvästikin koiran paras avo-rata, mutta ihan tyytyväinen olen joka tapauksessa.  Nyt me sitten tauotetaan rally-kisat, koska voittajaa pitää treenata kunnolla.

Syksy onkin aika hyvin varustettu koulutusten osalta. Greetta menee syksyaikaan kerran kuussa Mannerin agitreeneihin ja rally-treeneihin. Vaikka kukkaroon vähän käykin, niin hyvä on saada loistokouluttajalta vinkkejä voittaja- ja varmaan vähän mestariluokan kuvioihinkin. Kun lisäksi Greetta pääsee Haminan toko-ryhmään kerran viikossa treenaamaan, niin ei ainakaan koulutuksen puutteesta voi johtua, ettei edetä.

Saaga viikonloppuna ravisteli päätään ja kapsutti korvia. Heti tajusin, että pitkä terveen jakson jälkeen on korvatulehdus iskenyt. Siispä eilen mentiin eläinlääkärille tutkimuksiin. Vähän jännäsin, mitä siitä tulee, kun Saaga on taistellut tosi paljon, kun korvia tutkitaan, koska sitä on niin paljon tutkittu ja varmaan on kipeääkin tehnyt.

Odotushuoneessa Saaga teki näin.

Meni saman tien penkin alle turvaan. :-)  Mutta tuli kuitenkin Teemu-tohtorin huoneeseen. Teemu sai kuin saikin näytteet ja vielä katsottua korviinkin eikä tarvinnut rauhoittaa. Alkavaa tulehdusta löytyi ja nyt Saaga on parin viikon Canofite-kuurilla. Josko se sillä menisi ohi,

Minä vein eilen konttiin rally-kylttitelineitä. Liekö siellä ollut ampparipesä ja niskaan tuli joku pörisemään, Kun ulkona huitaisin niskaan päin, niin vihulainen pisti niskan yläosaan oikein kipeästi. Kaverit facessa kehottivat ottamaan kyytabletteja ja joitain vanhoja löysinkin. Oli ehkä viisas juttu. Vähän omituinen olo oli pitkään illalla, mutta meni sitten ohi. Eipä ole amppari kuin kerran aiemmin pistänyt minua ja kyllä sattuu.

Käytiin Greetan kanssa Ruissalossa treenaamassa Kyllin ja Katin kanssa tokoa. Kun tultiin autoon, Greetta hyppäsi vahingossa kohti Katin autoa ja siellä olikin veräjän portti raollaan. Katin koirat syöksyivät Greetan päälle. Minä karjuin niitä pois. Greetta vain kyyristeli eikä yhtään ärissyt. Mitään ei Greetalle käynyt ja kun mentiin uudestaan treenaamaan, yllättävän vähän sille oli jäänyt tuosta traumoja. Nukan kanssa saattoivat istua samassa paikallaolossa ilman erityisiä paineita. Hyvä niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti