30.6.2018

Kaikenlaista treeniä ja kisaa

Tässäpä videoita joka lähtöön.

Aloitetaan toko-koe-videosta, jota en ensin meinannut laittaa tänne ollenkaan, mutta laitanpa kuitenkin. Kokeessa oli siis kova helle, Greetalla yllättäen todella korkeat kierrokset, joten uutena piirteenä koehistoriassa oli runsas ääntely. Ihan uutta oli myös varastaminen luoksetulossa  sekä hypyn luoksetulossa. Luulin myös ohitse menneen luoksetulon takakierrokset, mutta ehei. Kaikissa liikkeissä, missä piti palata vierelle, koira teki kunniakierroksen takana. Kaikesta tästä rapisi pisteitä aivan roppakaupalla. Mutta katsokaa itse:


Kävimme myös rally-möllikisoissa Kouvolassa alkuviikosta. Siellä ei äännelty vaan vähän keskittyminen häröili. Saatiin sentään 91 pistettä, mutta uurastaa taas sain, että koira kulki mukana.
Tässä möllirata:Eilen sitten käytiin agimöllikisoissa. Tehtiin sekä mölliagirata, joka oli aivan kauheaa komentamista, jaloissa pyörimistä eikä koira juuri edennyt lainkaan, sekä kilpailevien agirata, jossa oli hyviäkin hetkiä.
Tässä se.


Joka lajissa on parantamista paljon kisatilanteissa. Mutta menestys onkin meillä pitkä tähtäimen suunnitelmissa, joten treenataan edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti