15.6.2018

Ihana kesä

Vaikka luonto tarvitseekin sadetta ja vettä, niin on kyllä ollut sopivan lämpöiset kelit minun ja koirien mielestä. Ei liian kuumat, mutta sillä lailla sopivat, että jaksaa liikkuakin. Lähes joka aamu ollaan käyty Marikan ja schapendoesien kanssa metsässä aamulenkillä. Saaga kulkee flexissä, kun se on sellainen kakkakökkärebongailija ja toisaalta myös siksi, että se kuulee huonosti ja jos se lähtee jonnekin, ei se välttämättä kuule huutelua. No, flexi ei sitä haittaa, koska aika leppoisa sen lenkkivauhti on joka tapauksessa.Hyvää tekee meille kaikille vähän luonnossa liikkua ja kun polut ovat leveät eikä kukaan lähde minnekään kauas, niin voi irti pitää tottelevaisia koiria.
Kuvia tämän aamun lenkiltä.Alimmassa kuvassa kivellä poseeraava Tovis tulee tänä iltana meille viikonlopuksi hoitoon. Äitinsä Ikwil, 10v, lähtee viimeiselle agility-SM-turneelle, sillä Iksu on sekä seuran joukkueessa että yksilökilpailussa mukana. Pidetään Iksulle peukkuja. Me tytöt lähdetään huomenna päiväksi Lemin mökille, mutta illalla sitten pitää tulla takaisin, koska sunnuntaina on Greetan toko-koe.

Jatkuu
Tovis tuotiin pihaan kello seitsemän maissa. Se lähti reippaasti käytävään. Luuli vissiin, että Marika tulee mukaan. Mentiin ovesta sisään. Greetta oli närkästynyt ja pöhisi. Saaga haisteli. Mentiin olohuoneeseen ja istui sohvalle. Tovis kiipeili syliin. Greetta oli olohuoneen pöydän alla selkä Tovikseen päin korvat luimussa ja huomautteli pikku ääniä. Saaga tuli haistelemaan, vähän pörisi ja meni pois. Tovis kävi syliini makaamaan. Muutaman minuutin kuluttua kaikki oli rauhaisaa. Mentiin porukalla hakemaan ankkatikut, kukin meni omiin suuntiinsa herkuttelemaan. Sitten ne kokoontuivat olohuoneeseen haistelemaan toisiaan ja heiluttelemaan häntiään. Tilanne oli ohi ja kaikki olivat kamuja taas ja ihan kuin Tovis olisi ollut meillä aina. Helposti meni.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti