17.6.2018

Voi Karjulan neitiä

Tänään oli toko-koe. Tuomari Kaarina Pirilä. Kenttä ulkonurmikenttä. Keli hirveän kuuma.
Oltiin hyvissä ajoin hengailemassa paikan päällä. Vähän Greettaa jänskätti, mutta ei nyt mitään ihan hirveää kuitenkaan.

Paikkaistuminen meni hienosti. Vähän sillä korvat elivät sinne ja tänne, mutta paikallaan pysyi ja kymppi tuli. Rivissä istui viisi koirakkoa.

Liikkeet eivät menneet järjestyksessä, mikä oli kiva. Järjestystä en muista enkä vielä tohdi edes videota katsella. Mennään siis perinteisen järjestyksen mukaan.

Seuruu. Välillä meni kohtuu hyvin, välillä väljeni. Saatiin 8. Yllättävän hyvin.

Seisominen liikkeen yhteydessä. Greetta meni maahan. Siis tulos 0. Mutta tiesinkin tämän epävarmaksi. Välillä osaa, välillä ei. Harjoitellaan.

Luoksetulo. Tämä on ollut oikein varma liike. Nyt sikapossu varasti vähän. Lähti kuun suuni aukeni, mutta ääntä ei kuulunut. Lisäksi teki tähän niinkuin moneen muuhunkin taas sellaisen takanani kiepautuksen kaukaa. Saatiin 6.

Maahan meno seuraamisen yhteydessä. Tämä taisi olla eka liike. Seuraaminen oli heikonlaista, mutta meni maahan ja pysyi siinä. 7,5.

Ruutu. Lähti tosi reippaasti oikealle paikalle, mutta meni ruudun viereen, eikä olla opeteltu korjaamista. Kutsuin pois. Nolla. Lähetin uudestaan. Meni ruudun takanauhan taakse. Pysäytin, käskin maahan, tein loppukuviot. Harjoitellaan tätä. Niin vähän aikaa ollaan treenattu, että en ihmetellyt.

Noutaminen. Vähän ääntä, taakse taas ikävä koukkaus, mutta reipas suoritus. 9

Kauko-ohjaus. Koiran edessä kauempana oli maassa punainen matala kartio. Kun käskin Greetan maahan, se lähti syöksymään kohti kartiota kiertääkseen sen. Aivopieru. Nolla. Aloitettiin alusta ja teki ihan kohtuuhyvät kaukot, mitä nyt pälyili liikkuria ja tuomaria.

Estehyppy. Taas piti olla ihan pomminvarma liike. Ja taas ennakoi kutsua tehden takanani koukkaisun. 6.

Merkin kierto. Hirveällä metelillä meni, kiersi ja palasi.

Kokonaisvaikutelma paperissa 8, mutta mun mielestä tuomari näytti 6.  Ihan sama.

Se, miksi otsikko oli Karjulan neidistä, johtui ihan hirveästä ääntelystä, jota Greetta piti monessa liikkeessä ja liikkeiden välillä. Kierrokset olivat aivan tapissa. Erittäin ärsyttävää. Ja tämä on asia, jolle tulen tekemään jotain aivan varmasti. Alo-luokan kokeissa ei ääntä ikinä kuultu. Liekö hirveä helle pehmentänyt koiran pään.

Pisteitä tuli 178. Oh, great! Kuvista näkee, millainen Jekyll ja Hyde neiti Gee on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti