27.7.2016

Mitäs Saagalle

Ennen Klagia loppuivat Saagan korvatipat. Se vähän rapsutteli välillä korvaa ja ravisti päätä. Klagin jälkeen oli sitten Porvoossa eläinlääkärin korvakontrolli.

Molemmista korvista otettiin taas pumpulipuikolla näyte. Myös siitä terveestä. Näytteitä tutkittiin pitkään ja hartaasti. Vasen korva oli terve - ja JIHUUU - oikea korva oli myös terve. Kuulemma näytteessä oli paljon hilsesoluja, jotka lääkärin mielestä varmaan kutittavat  korvaa. Liekö Apoquel-lääkkeestä kuitenkin siis ollut apua, vaikka olinkin epäileväinen. Saaga jatkaa Apoquelia edelleen. Korvaa putsataan edelleen. Mutta nämä ovat ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä ja toivottavasti pöpöt pysyvät pois.

Korvan terveys näkyy Saagassa vauhdikkuutena. Metsälenkillä se spurttailee oikein kunnolla. Yhtenä päivänä se innostui menemään juoksemaan vetiseen mutaojaan eikä tullut pois, vaikka karjuin. Kaikesta näkee, että sillä on hyvä olla ja hauskaa. Satunnainen kuurokorvaisuus siis annetaan anteeksi.  Pessimisti ei pety,joten en hämmästyisi, jos korva taas alkaisi oireilla, mutta toivotaan, että ei kuitenkaan.

Mun rakas rakas rakas Saaga <3

Näistä palloleikki kuvista näkee, että Saagalla on hyvä olo, sillä ei se pallolla leiki, kun sillä on korva kipeä.
Mahtuu se suuhun ihan hyvin.

                                                Saaga ja schapendoespentu Fiolla

Metsän kaunotar

Yhtenä iltana koiralenkille lähtiessä puoli yhdentoista maissa huomasin taivaalla aivan upeita pilviä. Ihan kuin taivas olisi liekeissä. Ei voinut muuta kuin palata kotiin hakemaan kameraa ja lähteä ajelulle pilviä kuvaamaan.

Vaikuttava näky.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti