9.7.2016

On se vauhdikas

Oi ja voi. Lähdettiin katsomaan. miten sujuisi rata möllikisoissa. Siis Greetan kanssa - ja Friidankin.
Mölliradat eivät olleet minusta mitään mölliratoja vaan aika vaikeita haasteellisine kulmineen, mutta ei meidän yhteistyökään hirveän pitkällä radalla pelitä vielä lainkaan. Ääniherkkä Greetta käy komentamaan ja kiljumaan minulle joka hypyn jälkeeen, joten eteneminen oli aika hirveää. Nyt sitten valtavasti kaduttaa, että tuli ilmoitettua se Klagiin kahdelle radalle. Voi jestas, mikä surkea esitys siellä nähdäänkään. Mutta olkoon sitten niin.

Tässä video Greetan toisesta radasta, joka oli hippasen parempi kuin se hyppyrata. Ja heti perään Friidan rata, jonka Friida sössi kepeillä ja minä keinulla, kun en muistanut mennä keinun oikealle puolelle. Tällä hetkellä minulla on vielä riesana selkäkipu ja hirmuisen kipeät jalat, joten meno on vielä heikompaa kuin normaalisti. Mutta siellä taaperretaan joka tapauksessa.


Tänään sitten metsälenkin jälkeen mentiin Jaanan ja setteri Murun kanssa hallille vähän lyhyempiä pätkiä  treenaamaan. Ja lyhyemmät pätkät sujuvatkin vähän paremmin kuin eiliset hirvitykset. Kontakteille jääminen on vielä vaiheessa aika lailla ja muitakin heikkouksia on, mutta osaa se sentään jotain, kun ei tehdä liikaa kerralla.


Vielä on edessä aikamoine taival, ennenkuin ollaan yhteistyössä yhden kisaradan verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti