21.2.2015

Rally-möllit

Meidän rally-toko-treeniryhmämme päätti olla reipas ja järjestää rally-toko-möllikisat. Näin saisimme kokemusta kokeen järjestämisestä ja siitä, mitä eri juttuja siihen tarvitaan. Tulisi harjoittelua sihteerin työstä ja miten pisteitä lasketaan.  Paljon oli perhosia vatsassa etukäteen, mutta hyvinhän se koe meni. Friidan ja Saagan kanssa ei koko alkuvuonna oltu tehty yhtään rally-tokoa. Ilmoitin ne kuitenkin avoimeen luokkaan. Treenaamattomuus näkyi sekä pyörähdyksessä että seisomisliikkeessä. Mutta muuten oli paketti kunnossa molemmilla ja hyvää työtä tekivät innolla.
Videolla molempien tyttöjen radat. 


Kunhan vain saisi koepaikat, jotta päästäisiin virallisissakin avoimeen luokkaan. Yksi tulos puuttuisi molemmilta. No, taas pitää valvoa joku yö ja yrittää.

Joka tapauksessa hyvä mieli jäi päivästä, vaikka se pitkä olikin. Mentiin hallille jo  kahdeksalta ja suoritukset olivat vasta kolmen maissa. Friida puhkui intoa kuin ilmapallo. Saaga oli järkevämpi. Kaikki koirat viettivät päivän häkissä toimistossa. Isot isossa metallihäkissä ja Greetta omassa kevythäkissään. Kaikki olivat ihan rauhaisasti häkeissään, Greettakin muutaman alkupiippauksen jälkeen. Välillä toki jaloitetltiin, mutta pitkä tylsä päivä oli pienelläkin. Näköjään sekin osa pitää ikävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti