12.2.2015

Iltaleikit

Kun Greettaa alkaa leikityttää, se osaa kyllä houkutella ainakin Friidan sohvalta alas. Greetta pyörii ja kutsuu ja haukahtelee ja laukkaa edestakaisin sohvan ohi. Eikä juuri koskaan turhaan, sillä Friida on helppo nakki. Eivät ne välttämättä kauan leiki, mutta vähän aikaa kuitenkin.












Saaga  vääntäytyy halutessaan sohvalta alas huokaisten, muka ipanan mieliksi, mutta kyllähän sen näkee sokeakin, miten Saaga nauttii Greetan kanssa leikkimisestä.













Käytiin eilen Saagan jalkapattia näyttämässä Animagissa Haminassa. Samalla näytin Saagan korvia, jotka JÄLLEEN ovat alkaneet erittää jotain mustaa.  Korvat ovat muuten siistit. Lääkäri ei vielä pitänyt niitä tulehtuneina, mutta sain luvan päivittäin pestä korvia. Ostin sellaista puhdistusainetta, jonka pitäisi tuollaisiin hiivakorviin tehota. Katsotaan, miten käy. Tosi kurjat nuo toistuvat eritteet. Ravintokin vaihdettiin siihen hypo-ruokaan, mutta ei sillä taida sitten erityistä vaikutusta olla. Höh.
Pattia tutkailtiin. Siitä imettiin näyte, ja oli  niinkuin lääkäri epäilikin. Kyseessä on rasvakasvain eli lipooma, jotka 98-prosenttisesti ovat hyvälaatuisia. Jes! Nyt vain toivotaan, ettei se tuosta vielä kasva, sillä on aika hankalassa paikassa. Jos kasvaa paljon, se on pakko leikata pois. Mutta ei siis mitään pahanlaatuista, se oli riemukas uutinen.

Huomenna ipana saa tehosterokotteen. :-)

2 kommenttia:

  1. Ihan paras lääke hiivaan on boorisprii (boorihapon ja spriin sekoitus). Sitä ei ole valmiina myynnissä vaan tekevät sekoituksen apteekissa itse. Tosin siihen pitää olla resepti. Sillä kun huuhtelee korvia niin hiiva katoaa muutamassa päivässä. Meillä Siirille on tullut oikein kunnon hiivatulehdus muutamana kesänä kun ollaan käyty lähes päivittäin uimassa ja kosteus on päässyt muhimaan korvassa. Mutta tuolla ihmeliuoksella on lähtenyt pois ja pysynyt poissa. Harmittava juttu tuo korvavaiva, toivotavasti saatte sen kuntoon.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä. Olisi jännä tietää, mikä sen hiivan oikein aiheuttaa Saagalle. Mutta mielummin putsaten kuin ainaisten lääkkeiden kanssa yrittäisin.

    Jaana

    VastaaPoista