10.12.2013

Pepsodent-hymy Saagalla taas

Tänään käytiin Oiwallisella eläinklinikalla molempien koirien kanssa. Friida sai rokotteet, sillä sen vanhat rokotukset olisivat mennet vanhaksi tammikuun alussa.  Saagalla oli isompi operaatio, sillä sen hampaissa oli hirveät hammaskivet gastriitin ja närästyksen jäljiltä. Pyysin myös kurkkimaan Saagan korvat, sillä se on ravistellut päätään. Kun Eija taannoin nyppi Saagan korvat, toinen oli aika ryönäinen. Laittelin vähän aikaa Canofitea, mutta en tarpeeksi, sillä oikeasta korvasta löytyi tulehdus. Nyt sitten pari viikkoa tiputellaan lääkettä.
Saaga sai nukutusruiskeen ja oli jonkun aikaa ihan reipas. Sitten alkoi jalka vapista, se istui, kävi maahan ja kops, oli melkein heti unessa. Sillä aikaa kun hampaita hoidettiin, kävin kaupoilla ja Friidan kanssa Jylpyn kentällä palloleikeissä. Kun palattiin klinikalle, Saaga olikin herännyt ja tuli hurjaa vauhtia hihna suorana vastaan.
Vaan kun päästiin kotiin, Saaga seisoi eteisen matolla vähän heiluen. Sitten se kävi makaamaan, mutta koko ajan meinasi kallistua vasemmalle kumoon. Ihan kunnon kännissä siis edelleen. Pari tuntia se eteisen matolla pötkötteli. Sitten se vähän virkistyi ja sai hiukan ruokaa paastopäivän lopuksi. Ruokailtuaan siirtyi Saaga olohuoneen tuoliin ja  siellä kuorsaa vieläkin.
Kahdesta ylätakahampaasta löytyi purupinnasta ihan samanlaiset pienet reiän alut. Marika-tohtori epäili jonkun trauman aiheuttamaksi, sillä ne ovat niin symmetriset molemmilla puolilla. Näitä koloja pitää seurata, etteivät syvene tai pahene.

                                                Potilas nostaa hiukan päätään---

                                     ---vaan pää on raskas ja sekainen ja hiljalleen vaipuu alas.
                                                                Saaga <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti