15.6.2013

Vauhti-Saaga - oi ihanaa

Torstai-iltana oli torstain toko-ryhmiemme järjestämät toko-möllikisat alo- ja voi-luokille. Saaga ja Friida oli ilmoitettu, mutta Friidaa ei voinut ottaa juoksujen takia mukaan. Saaga sai sitten olla portugeesiedustajana.

Vaikka virheitä tuli, niin aivan HUIPPUA oli se, että Saagalla oli virtaa ja vauhtia. Kaikki noudot palautettiin laukalla. Olen niin onnellinen. Toivottavasti suunta oikeasti on tämä.

SAAGAN MÖLLI-KISASUORITUS

4 kommenttia:

 1. Saaga on tosiaan saanut vaudin takaisin. Ihanan vauhdikasta ja iloista tekemistä alusta loppuun :) Hieno juttu!! Koska seuraavat viralliset kokeet?

  VastaaPoista
 2. Todennäköisesti elokuussa, kun lähimaisemissa on kisoja, jos paikka saadaan. Heinäkuun alussa loppuu doping-varoaika. Nyt sitten vain mietintään, miten tuon kierroshaukun saa pois.

  VastaaPoista
 3. Ootko huomannut, että sun vasen käsi on seuraamisessa ihan halvaantunut? Äkkiä voipi tulla sanomista, ainakin evl:ssä. Heiluta molempia tai älä heiluta lainkaan kumpaakaan?

  VastaaPoista
 4. Huomasin juu. Täytyy kokeilla, kumpi tuntuu itsestä paremmalta. Joo, on aika kökkösen näköistä, jos toinen heiluu ja toinen ei.

  VastaaPoista