7.12.2012

Juoksuja


Törmättiin tässä yhtenä päivänä yllättäin Kristiinaan, Friscoon ja Manuun. Hauska yllätys. Koirilla oli ihan kivaa yhdessä niinkuin näkyy.

¨
Frisco ja keppi


Manu näyttää kieltä


Musta ja valkoinen häntätupsu


Manu ja tytöt


Ympäri mennään


Valkoinen ja aprikoosi


Assi ja pojat


Manu näyttää kieltä taas


Manu ja kartano - ei valitettavasti Manun kartano


Jonomenoa


Eilen päästiin sitten Niina Mannerin koulutukseen. Olipa pakkovalsseja sun muuta. Meidän kompastuskiveksemme ja hinkkauspaikasi tuli 19-20-21 kohta eli miten saada koira kauempaan putkeen. Ongelma oli siis ohjaajan, ei koiran. Mutta lopulta onnistuttiin kuitenkin. Jes!  Kiva rata.

Kun kaikki kisat ja koulutukset ovat ohi, Friida aloitti sitten juoksut aivan täydelliseen aikaan. Nyt aletaan joulutaukoilu sen kanssa ja sehän sopii. Juostaan sitten muuten vain.


Kaikenlainen juokseminen on hauskaa!


5 kommenttia:

 1. Ihanan vauhdikkaita kuvia taas! :) Milläs kameralla sä muuten kuvailet, kun vaikka näyttää hämärältä vähän niin silti on tarkkaa vauhtikuvaa?

  Komeet on puudelipojat, sanoo meidän Piitu ;D Minkäsnimisiä nämä pojat on kennelnimiltään? Puudelimaailmaan jalkautuneena ei oo tullu vielä missään muualla vastaan..

  VastaaPoista
 2. Täydellinen ajoitus Friidalla kun pääsitte sekä kisaamaan että koulutukseen. Tauon aikana Friida saa levätä ja on entistä paremmassa kunnossa sitten kun kevätkausi taas alkaa.

  VastaaPoista
 3. Me hinkattiin just tota samaa kohtaa!!Mutta viimein onnistuttiin löytämään se oikea putkenpää,ainakin jotenkuten :o)!
  T: Eija&Jymy

  VastaaPoista
 4. Anne & Rasmus9.12.2012 19.01

  Ihanan talvisia kuvia.Ja tytöt kuin joulutonttuja tuumasi Rasmus.

  VastaaPoista
 5. Rasmukselle spesiaaliterkut tontuilta. :-)
  Lelle, Frisco on muistaakseni joku Mermittanin koira ja Manu on kennel Villamoren kasvatti. Virallisista nimistä ei ole haisuakaan. Kamerani on CANON 500 tai 550 digijärkkäri.
  Oman koneen netti ei toimi, joten vastaukset tulevat viiveellä.

  Jaana

  VastaaPoista