4.3.2023

Kylläpä kelit vaihtelevat

 Oi miten ihania auringonpaisteisia pikkupakkaspäiviä onkaan ollut. Metsässä on ollut helppo liikkua.
Yleensä käydään hallin metsässä, ja koirat ovat flexeissä, sillä siellä liikkuu paljon ihmisiä ja koiria, joten omien koirien hallinta pitää olla. Mollylle riittää 7 metrin spurtit ja Greetalla on viiden metrin flexi, sillä se tekee lyhyitä spurtteja ja palaa takaisin paimentyyliin. Joskus kun on rauhallista ja näkyvyys pitkälle, koirat saavat painella irti, mutta itse olen tarkkana, ettei tule mistään suunnasta ylläreitä. 



Greetta pääsi torstaina aamupäivällä Marjutin kanssa agsaamaan ja metsälenkille. Me Mollyn kanssa tulimme perässä Greettaa odottelemaan ja teimme pienen metsälenkin ja palloleikkiä päälle. Mollyn mielestä palloleikitä ovat parhaita ja tapporavistukset ja taistelu ihmisen kanssa ihan huippujuttuja. Peto pikkuinen. 😁







Mollylla oli eilen illalla maha löysällä ja kun en ajoissa älynnyt ulos viedä eikä se ilmoittanut mitään, niinkuin yleensä kertoo, niin tulivat kakat lattialle. Eipä ole sitten pentuaikojen näin käynyt. Mikä lie aiheuttanut mahan sekaisin menon,  kun sama ruoka on koko ajan. Onko ulkona haistellut tai maistanut jotain epäsopivaa esim. metsässä. Vaikea sanoa. Yöllä kolmelta menimme uudestaan ulos, kun koira alkoi läähätellä. Pienet kakat tulivat silloinkin. Mutta sen jälkeen ihan rauhassa nukuimme melkein yhdeksään. On ihana herätä, kun ei ole kiire minnekään ja koiria rapsutellen ja silitellen pääsee itsekin pois unihuuruista. Tänä aamuna Greetalla oli selvästi halipula ja se kesti senkin, että Molly oli aivan siinä kiinni, kun silittelin molempia. Kumpikin makasi mahani päällä, joten videon taso on huono.

Yöllä oli satanut lunta. Nyt näyttäisi paistavan aurinko, eli taidamme suunnata ulkoilemaan ja nauttimaan valosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti