12.8.2022

Rally-kisa, agilitykisa ja muita puuhia

Pitihän meidän sinne Porvoon rally-kisaankin mennä, kun kerran oli paikka maksettu ja päästiin kokeilemaan avo-luokkaa. Erotuksena alo-luokan kisoihin oli, että tämä oli meidän ensimmäinen ulkokisa. Oltiin muutamaa päivää aikaisemmin treenattu avo-rataa Jylpyn ulkokentällä ja meni melkoiseksi haahuiluksi. Samoin kävi Porvoossa. Mollylla oli niin paljon katselemista kentällä ja kentän ulkopuolella, ettei se ollut yhtään kanssani samalla radalla. Saatiin me temppuja tehtyä, mutta ah niin huonosti. Lopputulos oli 54 pistettä eli ei hyväksyttyä tulosta meille. Matkakaveri Marjut cockerspanieli Terran kanssa sen sijaan korkkasi avon hienosti. He saivat 84 pistettä ja tuomarinpalkinnon. No, ei muuta kuin treenaamaan lisää ulkona ja sisällä. Alunperinhän meidän piti korkata alo oman seuran kisassa, mutta kun Kyllin kanssa innostuttiin, haettiin ja saatiin paikat kolmeen kisaan ja läpäistiin ne. Nyt ei ole kisoihin kiire laisinkaan. Ensin täytyy tulla parempi seuraaminen Mollylle ja pitempi sinnikkyys, kun koira on irti ja sen on kuitenkin kuunneltava ohjaajan ohjeita ja seurattava mukana. 

Kuvissa matkakaverukset Terra ja Molly. Ja rata, joka oli aivan tehtävissä Mollyllakin.
Greetta sen sijaan Marjutin kanssa teki hienosti töitä Agi-Kotkien kisoissa Pyhtäällä. Joka radalla oli hyvä vauhti ja pari teki tuplanollan ensi vuoden SM-kisoja varten. Molemmilla nollaradoilla Greetta oli toinen, eli aika lähelle sertejä pääsi kuitenkin.

Tässä Marjutin ja Greetan radat:

 
 
Molly on aloittanut vesijuoksukuntoutuksen Hyvänmielen Koirakeskuksen vesijuoksumatolla. On sillä vielä tekemistä, että jalkoihin tulee hyvä potku, mutta tosi hyvin se matolla tepsuttelee eikä ole yhtään ahdistunut siitä, ettei pääse pois. Tässä kuvat tämän päivän toiselta vesijuoksumattokerralta. Molly istuu ja odottaa altaan täyttymistä ja toisessa kuvassa se istuu ja odottaa tyhjentymistä. Turkki leijuu kuin meduusalla.Tässä videoita Mollyn kahdesta kerrasta.
 

 
Ekalla kerralla oli hitain vauhti. Toisella kerralla pykälän nopeampi. Siitä ei ole videota, kun aikansa tepsutettuaan sen takajalkojen potku rupesi olemaan ihan kunnollinen. Tämä on sille hyvä kuntoutuslaji. Meillä on vielä monta kertaa jäljellä.
 
Käytiin myös Mollyn kanssa match showssa harjoittelemassa. Hyvin se siellä kehässä kulki, vaikka kuumuus alkoikin väsyttää. Ei sijoitusta. Käytiin myös näyttelyharjoituksessa. Se kesti aika pitkään ja Molly sielläkin kuumuudessa nuupahti, mutta vaikka vieraita koiria oli paljon, se alkujännityksen jälkeen oli ihan rento ja katseli vain.
 
Ai miksikö näitä? Molly menee Kouvolaan koiranäyttelyyn 20.8. Pitäähän sitä vähän edes harjoitella.

Greetta on aina iltasella todella suopea Mollylle ja ne ovat joka ilta leikkineet jonkin verran. Greetan pitää välillä mennä puhaltamaan kierroksia pois, mutta on kiva katsoa,miten kaverukset aina vähän aikaa leikkivät. Tekee molemmille oikein hyvää.
 
 


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti