24.5.2022

Greetta kisaa ja Molly nirsoilee

Greetta on kisannut kahdessa kisassa sitten viime postauksen. Kotkan kisoissa olivat tulokset hyl-5-5 ja Agi-Kotkien kisoissa tuli enemmän virheitä ja yksi hylky. Jälkimmäisessä kisassa minä pilasin nollan, kun olin kuvaamassa kallion päällä ja Greetta sai minusta vainun. Se jäi haistelemaan ilmaa ja teki samalla kieltoja. Olipa ärsyttävää. Mutta vauhti on ollut kisoissa hyvä ja vaikka Agi-Kotkien kisat olivat ensimmäiset ulkokisat, eivät ne menoa haitanneet. Täytyy todeta, etteivät radat kummassakaan kisassa olleet mitenkään kivoja profiililtaan. Seuraavat kisat Greetalla lienevät piirimestaruuskisat Haminassa. Yksi agilitynolla tarvittaisiin, että Greetta pääsisi mukaan SM-kisoihin. Toivottavasti tulee pian eikä jää viime tippaan.

Mollyn jalat vankistuvat pikkuhiljaa. Se tekee jo vähän pitempiä kävelyitä ja vähemmän istahtaa kertomaan, että nyt ei jaksa. Mutta se on edelleen ollut huono syömään. Parina viime päivänä on pitänyt houkutella kaikella herkkulla, että edes jotain söisi. Se on hieman huolestuttavaa. Tänäänkin laitoin sille toiseen kuppiin piimää ja toiseen juustoa, mutta se tuli katsomaan, päätti että Ei kiitos ja poistui. Kakka on pari päivää ollut semilöysää, eli joku tilanne on suolistossa. Maitohappobakteereita pitäisi antaa, mutta minulla on vain jauhetta. Sille pitäisi saada ruokaan mukaan Omega3-öljyä ja glukosamiinia, mutta koska se ei syö kunnolla, nämä jäävät saamatta. Kävinkin tänään hakemassa Oiwalliselta eläinklinikalta Mollylle glukosamiini-tabletteja, jota voi työntää kurkkuun, jos ei itse suostu ottamaan. Mutta näköjään on tabletti hyvän makuinen, joten se menee kyllä. Ostin myös pennuille tarkoitettua purkkiruokaa, joka on kuulemma erittäin hyvän makuista. Sitä vähän tarjosin ja kyllä Molly sitä suostui maistelemaan. Kaveri vinkkasi myös Promax-pastasta, joka truutataan ruiskulla suuhun, ja sitä pitää käydä hankkimassa, että saadaan sitä maitohappobakteeristoakin. Voi huokaus sentään!

Mutta toukokuun viime päivät ovat olleet tosi kauniita. Jokipuistossa ollaan käyty ihailemassa kirsikankukkia. Aina ne ovat yhtä ilahduttavan ihania.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti