27.4.2022

Kevättä ja kisoja

Lumi on vihdoin alkanut sulaa ja aurinko paistaa. Oli jo aikakin. Kesärenkaatkin olen saanut autooni.
Mollyn polvi on ollut oikein hyvä ja sillä olisi kova tarve päästä irti juoksentelemaan ja riehumaan, mutta hyvin on pää kestänyt maltillistakin elämää. 

Greetalla oli pääsiäisenä kisaturnee Marjutin kanssa Turkuun. Sieltä oli tuloksena kolme nollaa lisää kisakirjaan. Tässä ratoja.

Ensimmäisen päivän 16.4. radat. Hyvällä vauhdilla mennään.


Toisen päivän radat. 17.4. Hilpi Yli-Jaskari tuomaroi kaksi rataa, joista molemmista tuli nollat.
Anne Viitanen tuomaroi kaksi rataa ja sabotoi niitä olemalla niin lähellä  keppejä, että Greetta ahdistui ja meni kauan, ennenkuin se sai ne tehtyä. 

Tässä radat:


Mutta kaikin puolin hyvin oli reissu mennyt ja Greetta oli ollut rento. Aika ihanaa.

Me Mollyn kanssa vietimme laatuaikaa kotona kahden emmekä tehneet juurikaan mitään ihmeellistä. Vähän tunnaritreeniä, mutta ei sen kummempaa.  Katariinassa kävimme kävelemässä ja huomasimme, että hanhet olivat palanneet maisemiin.Kun Greetta tuli kotiin, lähdimme kaikki Katariinaan ihailemaan kevättä.                                                            Ihanan tyyni meri

Viime viikonloppuna oli sitten oman seuran agilitykisojen aika. Ja voi että, miten hienosti Marjut ja Greetta menivätkään. Tuomarina toimi Petteri Kerminen.


Eka rata oli hyvä hylky. Sellaista sattuu.
Toiselta radalta tuli nolla - ja kolmas sija. 


Kolmas rata oli hyppyrata. Ja niin vain kävi, että Marjut ja Greetta voittivat radan nollalla ja Greetta sai ensimmäisen hyppysertin. Ihanaa!


Marjutilla oli myös oman koiransa Terran kanssa loistopäivä. Terra voitti kaksi rataa ja kolmannessa tuli toiseksi. Terra sai agilitysertin ja siitä tuli agilityvalio. Upea ohjaaja ja hienot koirat.

                             Onnea Marjut ja miljoona kiitosta Greetan ohjaamisesta.

Nyt Greetta tarvitsee enää yhden agilitynollan, jotta sillä on kaikki tarvittava kasassa SM-kisoja varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti