3.1.2022

Mollyn rally- ja agi-treeniä

Treenaa se Greettakin, mutta harvemmin siitä pystyy ottamaan videota, kun on itse sen kanssa tekemässä tai se on Marjutin kanssa agsaamassa ja minä en yleensä ole mukana. Yritän senkin suhteen tormistautua. Mutta Gee on kokenut harrastaja ja Molly vasta aloittelija, joten on kiva tallentaa sen kehittymistä eri lajeissa. 

Eilen illalla oli Okkimissa rally-treenit. Treenattiin avo-rataa ja Molly oli kyllä varsin pätevä pikkukoira. Namitusta pitää hiljalleen vähentää, mutta koska tuo on vielä alkeissa, niin palkka on kyllä hyvä lisämotivaattori.

Tässä Mollyn toinen rata. Eka kertakin oli kyllä hyvä.


Tänään aamulla lähdettiin sitten hallille agilitya treenaamaan Eijan ja eurasierpentu Kaikun kanssa. Hirveä pöpperökeli. Mietin, pääsenkö pihasta ulos tai hallin pihaan, kun ei ollut aura-auto ehtinyt, mutta onnistuin molemmissa kohteissa ja päästiin treenaamaan. 

Tehtiin hyppy-putki-sarjaa ja ihan hyvällä vauhdilla ja fokuksella Molly painelee. Lisäksi tehtiin täyspitkiä keppejä ohjureiden kera. Videolta näkee, miten Molly keskittyy hienosti ja tekee keppejä puhtaasti fokus eteenpäin. Vauhtia vielä tarvitaan, mutta ensin pitää saada ohjurit pois ja lähetyksiä eri suunnista. Olen kyllä ylpeä pikku Mollysta. Greettakin oppi muinoin kepit tosi nopeasti. Molly on näköjään yhtä nopeaoppinen. Ja hiljainen, halleluja siitä.'

Lopuksi tytöt saivat leikkiä hallin pihan lumessa, ja kivituhkaiset jalat putsautuivat hyvin. Kaiku on yli puolet isompi ja puolet nuorempi, mutta hyvin sujuu leikki. Molly oli hyvin tyytyväinen tyttö kotiin tullessa ja otti hyvät päiväunet.


 Meidän piti mennä vielä Haminaan treenaamaan, mutta koska keli on aika kamala, sovittii Kyllin kanssa, että perutaa se treeni. Greetta pääsee vielä illan suussa Marjutin kanssa agsaamaan, joten sekin on varmaan illalla tyytyväinen tyttö.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti