21.8.2021

Ai jestas!

Onpa tässä aikaa vierähtänyt viime postauksesta. Ja niin kuin ajattelin, että Mollyn elämää pitää tallentaa ahkerasti. Kissan viikset! Tässä sitä ollaan.

Menköön aluksi kuvilla.
8.7. oltiin Katariinassa. Molly osaa jo aika kivasti poseerata - mitä nyt pistää omatoimisesti pötkölleen tämän tästä. Niinkuin kuvista näkyy.

 
Oltiin mökillä  ja Saagan tuhkat haudattiin samaan paikkaan, missä jo lepäävät Elsa, Assi ja Friida.
Yllättävän kovalle se otti. Kaverit eivät asiaa sen kummemmin ymmärtäneet vaan touhusivat omiaan.


Mökillä kävivät kylässä Marjut Fungo-vesipedon kanssa ja Marika Fiollan, Iksun ja Tovan kanssa.
Iksu oli käymässä mökillä viimeistä kertaa, sillä se lähti koirien taivaaseen joitakin aikoja myöhemmin.

                                                    Tässä Fungon taidonnäytteitä.
 
Fiolla toimi vastaanottokomiteana rannalla.
 


     Greetta                Fungo                   Molly                Tova                   Fiolla                 Ikwil

                                   Saatiin hieno poseeraus näistä koirista.

Meidän talossa asuu bichon bolognese Jasmi, joka on Mollya kaksi kuukautta vanhempi. Niillä menevät leikit hyvin yhteen, vaikka Jasmi on aina flexissä. Eräänä kesäaamuna kohdattiin pihalla. Mentiin talon päähän ja päästin Mollyn irti, etteivät hihnat mene sekaisin. Molly oli selvästi altavastaajana välillä, mutta kivaa oli kuitenkin.

Sitten eräänä heinäkuisena päivän lähdettii moikkaamaan ystäväämme Kelpoa Äyspohjaan meren rannalle. Greetta jäi kotiin, kun se ei ole mikään sosiaalinen koira, mutta Molly tykkää Kelposta. Heille tuli oikein kivat takaa-ajoleikit.Kun Kelpo ei ole niin innostunut merijutuista, Molly lähti yksin tutkimusmatkalle rantaan.

 Hieno puun juuri ja pieni märkä koiratyttö sen juurella poseeraamassa. Taisi tulla vähän tuulessa kylmä.

Tässä osa heinäkuun koirakuvista. 

Heinäkuun lopussa alkoi Mollyn viiden kerran pentueskari Vaskitiellä. Oli paljon tavoitteellisempi kuin se pentutreffailu Valkealassa, joka oli mielestäni aika heikko esitys. Molly oli alussa vähän jännityksissään, mutta koko ajan reipastui. Eskarissa tehtiin joka kerta luoksetuloja, pentutokoa ja jääviä, vähän seuruun alkeita peruuttaen ja parasta oli häiriö, jota oli ympärillä ja jonka Molly oikein hyvin kesti. 

Jatketaan lähitulevaisuudessa enemmän Mollyn juttuja - ja Greetankin.

1 kommentti:

  1. Roska tuli silmiini kun katselin kuvaa meidän mökkivierailusta. Ei siitä oo kauan kun olimme mökilläsi ja mukana oli sekä Saaga että Iksu. Molemmat silloin jo aika omissa oloissa ja huolemme heistä oli jo aika suuri. Nyt niillä(kin) on hyvää olla.

    VastaaPoista