13.6.2021

Miss Molly

 Molly on ollut meillä yli kaksi kuukautta. Se on todella hurmaava pikku koira. Tahtotilaa löytyy, joten ei varmaan ihan helpolla meidän harrastamisen alkaminen suju. Se on sangen rohkea, ei huimapää ja vähän vieraat ihmiset jänskättävät, varsinkin jos he kumartuvat päälle. Mutta ei Molly heitä pelkää. Jos joku kyykistyy ja antaa namia, niin kyllä Mollysta kaverin saa. Jos Greetta (!!) menee ensin, niinkuin on välillä käynyt minun hämmästyksekseni, niin Molly kyllä menee heti perässä. 

Käytiin Valkealassa muutaman kerran pentukurssilla. Olipa se huono. Odotin paljon enemmän, mutta ei siellä mitään muuta tapahtunut kuin että isommat poikapennut alkoivat kiusata myös Mollya ja Dariaa ja niitä sitten piti työnnellä pois. Pikkutytöt sitten pysyttelivät ihmistensä jalkojen välissä. Vähän ne haistelivat kentän reunoja, mutta eipä siinä muuta sitten tehtykään ekalla kerralla. Eikä paljoa enempää tokallakaan. Kolmannelle kerralle emme menneet. 

Venäjän bolonka Daria on saman henkinen Mollyn kanssa, ehkä vähän rauhallisempi ja  varsin saman kokoisiakin ne ovat. Käytiin Katariinassa kävelemässä. Siellä oli paljon ihmisiä, pyöräilijöitä, lapsia, muita koiria. Pennut olivat tosi reippaita eivätkä hämmentyneet tai pelästyneet. Katselivat vain uteliaina. Otin  posekuvia pikkutyypeistä. Molly on poseeraamisessa jo aika pro.

                                     Tässä tytöt menevät rinta rinnan uusiin seikkailuihin.

                            Ankkuripaikalla uiskenteli pari joutsenta, mutta eivät ne kiinnostaneet.


                                                                 Kukkaposet


                                           Molly tykkää vedessä lutraamisesta, niinkuin näkyy.
                                    Lutraamisen jälkeen olisi oikein kiva riehua, mutta Daria ei alkanut.


                                                       Ihailitiin sitten yhdessä kukkasia.
                                                    Eiköhän me vielä tavata kesän aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti