16.11.2019

Saaga täyttää puolivuosiaKoska Saagalla on jo ikää, on syytä juhlistaa myös saavutettuja puolia vuosia. Eli tämä ihana mummeli  täyttää 12,5 vuotta tänään. Saaga on aika reipas jolkottajatyyppi, joskin se kyllä kertoo, milloin sitä lenkki kiinnostaa ja milloin ei. Tänä aamuna tehtiin oikein pitkä aamulenkki. Pimeässä sitä ei kauheasti kävely kiinnosta. Varmaa osittain siitä syystä, että sillä on jo samentumaa silmissä ja näkö sitten huonommin toimii pimeän aikaan. Eilen illalla se piipitteli ja taas huolestutti, kun se oli saanut ruoan ja lääkkeet ja käyty iltapissallakin. Mutta kun mentiin ulos, Saaga teki uudet pissat, joten piipityksen syy taisi olla se, koska kotiin tultua Saaga hyppäsi sänkyyn, kiertyi kerälle ja alkoi koisata. Huh helpotus!

Juhlakuvaus tehtiin jo eilen, koska oli kaunis sää. Mentiin Jokipuistoon, jossa on jo todella marraskuun värejä eli eri sävyisiä ruskeita, mutta löytyi aurinkoinen paikka ja muutama muunkin värinen kasvi, joten kuvat sankarittaresta onnistuivat oikein mukavasti.


                                            Muutama kuva piti ottaa kaarisillallakin.


                                                           Saaga 💖💓

Tässä vielä video parin päivän takaa. Saagakin sai tehdä rally-treeniä Haminan hallissa ja kun kerran namia on tarjolla, niin johan mummeli on innoissaan. (ihanat Kyllikin kommentit 😍)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti