2.11.2019

Rallykisoissa


Tänään lähdettiin päivällä Lahteen rally-toko-kisoihin. Kyydissä olivat Marjut ja cockeri Judy, jotka myös tulivat kisaamaan voittajaluokkaan. Rata ei ollut pahin mahdollinen, mutta aika tyypillinen tälle tuomarille eli paljon pyöritystä. Sekin oli haasteellista, että ei ollut paljon pysähdyksiä vaan mentiin koko ajan eteenpäin ja sehän siitä seurasi, että Greetalla oli kierrokset huipussaan jo aika alussa. Ääntä siis saatiin kuulla pitkin rataa aika lailla.


Videokin on tulossa, kunhan saan sen purettua ja ladattua tuubiin. Yhden tehtävän uusin, kun koira jäi jotenkin taakse. Siitä -3. Ennen maalia istumisen jälkeen jätin taas koiran oman onnensa nojaan ja se luikahti taakse, josta kymppi, kun en uusinut. Eli minun tarkkaamattomuudestani tulivat nuo 13 miinusta. Sen sijaan Greetan piikkiin meni se -5 pistettä ääntelystä. Mutta saatiin kuin saatiinkin tulos, 82 pistettä ja koulutustunnus RTK3. Huh helpotus!  Judy sai myös toisen voittajaluokan tuloksen.

Nyt sitten aletaan treenata mestarijuttuja ja samalla miettiä, miten saadaan ääni pois. Siinäpä pulmaa kerrakseen.

Seuraavana aamuna:
Tässä on se rata. Kun katsoo ilman ääntä, se näyttää suorastaa hyvältä radalta. Yllättäviä hypähdyksiä väärälle puolelle. Pitää siis olla erittäin tarkkana. Mutta se ääni - huokaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti