14.8.2018

Helle hellitti

Ihan mahtavaa, että pahin helle on hellittänyt. Kun vielä kivinen kotitalonikin hiljalleen viilenisi, niin sisälläkin olisi oikein hyvä olla.
Eilen käytiin Marjutin kanssa vähän tekemässä voittaja-luokan rallyrataa. Lappeenrannassa oli viikonloppuna kisat ja napattiin niiden kisojen voi-rata, kun se näytti sangen haasteelliselta. Lisäksi tehtiin pieni tekniikkarata, joka oli kyllä tosi tehokas.

Tässä muutaman harjoittelukierroksen jälkeen Greetan rata.


Vielä pitää kovasti harjoitella, ennenkuin tohtii kisaamaan mennä.

Illalla oltiin Husulan kentän vieressä olevalla nurmialueella toko-treenissä.
Oli taas ihan kamalan jännää, kun oli paljon ihmisiä ympärillä ja useita tekijöitä samanaikaisesti.
Harjoiteltiin eteen menoa lelulle. Greetta kyllä meni lelulle, muttei voinut ottaa sitä jännityksen takia - eikä missään nimessä voinut leikkiäkään. Nami kelpasi. Ruutu sujui vähän paremmin, mutta koko ajan piti tarkkailla, tuleeko joku lähelle. Loistavaa häiriötreeniä.

Jalkani muljahti Mannerin treenissä sunnuntaina kesken radan teon. Onneksi ei mitään kamalan vakavaa sentään käynyt. Ulkosivulla on komea mustelma ja jalka on turvoksissa, mutta kävellä voi, kunhan lepuuttaa paljon myös. Saas nähdä, päästäänkö Agi-Kotkien kisaan eli kuntoutuuko jalka viikonloppuun mennessä juoksukuntoon.  Olisi kolme rataa tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti