9.8.2018

Greetan ensimmäinen treeni toko-ryhmässä

Oli se jännittävää Greetasta. Vieraita ihmisiä ja koiria. Ihmiset hyörivät ja olivat häiriönä. Esim. kartion kierrossa Greetalle vietiin kapulat, ja kun liikkuri seisoi kapuloiden vieressä, piti kaartaa vahvasti toiseen suuntaa, kun se vieras ihminen oli jännittävä. Kapulat houkuttivat ja piti lähettä koira lopulta kapuloiden keskeltä. Vauhti ei ollut sama kuin omissa treeneissä, mutta kiersi muutamaa keskeytystä lukuun ottamatta useita kertoja. Mutta treenin aikana tapahtui vähän rentoutumista ja viimeinen ruutuun meno oli jo ihan innokas ja rento.
Tätä Greetta tarvitsee. Liikkureita, ihmisiä lähellä, häiriötä monenlaista. Olen niin tyytyväinen, kun sitä saadaan joka viikko.

Eilen aloitin omien toko-ryhmien vedon. Tosin vain kolme pääsi paikalle, mutta kivaa oli. Minulla oli koirat autossa ja treenien jälkeen tehtiin Greetan kanssa vauhtiliikkeitä. Nyt ei oltu ujoja eikä hiljaisia, kun ei ollut ihmisiä katsomassa. Mutta ei pahaa ääntelyä kuitenkaan - ja pallopalkka kelpasi niin hyvin. Nyt kun alkaa viiletä, pitää ruveta ahkerasti treenailemaan, että voitaisiin kisatakin syksyn aikana.




Muutama mökkikuva heinäkuun lopulta, kun siskon kanssa majoituimme Lemin mökille ja kävimme sieltä katsomassa isää sairaalassa päivittäin. Mökillä oli niin ihana olla, kun ilma vaihtui ja yöllä oli raikkaampaa. Greettaa uitin päivittäin. Se juoksee kyllä rantavedessä ja ränkyttää, mutta ei mene uimaan. Silti sen uimatekniikka on oikein hyvä, kun sen vie pidemmälle ja lähettää uimaan. Saagaa tyydyin kastelemaan. Mitä sitä mummelia kiusaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti