10.3.2018

Rallya

Johan on, kun samana päivänä tulee kaksi päivitystä. Mutta pitäähän sitä, kun ollaan rallya käyty möllikisoissa kisaamassa. Koko talvi on mennyt ilman treenaamista, joten sangen kylmiltään lähdettiin kokeilemaan Kouvolaan Koiraklubille, miten rally-toko sujuu.

Greetta oli avoimen luokan ensimmäinen. Hiki päässä sitä ohjasin, kun se koko ajan tarkkaili ympäristöään ja välillä vain minua. Kyllähän se toisella korvalla kuuntelee, mutta ei niinkuin sen pitäisi. Siksi tapahtui pientä häröilyä ja esim. ennen pujottelua sen ajautui väärään paikkaan ja siitä saatiin kymppi, kun en uusinut. Joitain muitakin pieniä virheitä oli matkan varrella ja sitten tuli ennen maalia oleva hyppy. Silloin Greetta riemastui, loikkasi jättiloikan ja syöksyi eteenpäin. Great! Uusittiin ja sama juttu. Saldona kaksi kympin virhettä. Kaiken kaikkiaan saldona oli 51/100 pistettä eli kaukana tuloksen rajasta. Minulla oli hyvin turhautunut olo radan jälkeen, mutta kun katsoin Suvin kuvaaman videon, ei se sitten niin pahalta näyttänytkään.


Sitten alkoi voittajaluokka. Olo oli hirveän paljon rennompi, kun Friida on luonteeltaan niin ihana.
Yksi uusinta ja pieniä virheitä, mutta 91/100 pistettä oli hyvä  tulos ja oltiin kolmansia. Kun nyt aletaan oikeasti treenata, niin lähdetään metsästämään sitä puuttuvaa voittajatulosta ja sen jälkeen treenataan mestariluokan temppuja valmiiksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti