1.4.2017

Tokoa ja agia

Oltiin perjantaina töiden jälkeen Friidan kanssa Jessica Svanljungin toko-koulutksessa ja seuraamassa muidenkin koirakkojen koulutusta. Olipa antoisaa. Saatiin hyviä vinkkejä zetaan ja peruutukseen. Ynnä muita hyviä vinkkejä, joita voi hyödyntää omassa toko-ryhmässä ja Greetan kanssa. Jessica tulee kesälläkin Haminaan kouluttamaan ja voidaan vaikka Greetan kanssa mennä sinne.

Tänään aprillipäivänä oltiin Greetan kanssa Kouvolassa Koiraklubin agiepiksissä. Eihän ne mitenkään superisti menneet, mutta hyvää ratatreeniä saatiin joka tapauksessa. Ja broilerpullia Greetta söi varsin reippaasti. Meillä on mukana kasvattaja Eija ja shelttipentu Haikukin, mutta Greetta oli paljon sujuvampi tässä syöntikisassa. Oli kiva saada seuraa reissuun.


Greetan mölliradat tässä. Oivoi minua. Mutta koiran mielentila ennen ratoja odottelutilassa oli vallan mainio ja lähdössä maassa se pysyi kutsuun asti. Tosi positiivista se.


Reissun jälkeen tehtiin hyvä metsälenkki koirien kanssa vesisateessa, ja nyt voi rauhassa nauttia illasta.

Huomenna sitten on Mannerin treenit vuorossa. Katsotaan hetki ratapiirrosta ja sitten pitää päättää, lähteekö Friida vai Greetta kokeilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti