3.4.2017

Mannerin koulutus 2.4.

Koulutuspäivä alkoi siinä mielessä dramaattisesti, että kouluttajan auto hajosi motarille ja sitten facessa keskusteltiin, milloin hän saapuu ja miten ryhmät menevät. Meillä piti olla treenivuoro viimeisessä ryhmässä, mutta vaihdoin ensimmäiseen, kun yksi koulutettava ei olisi muuten päässyt treenaamaan ollenkaan. Ja vaihto sopi oikein hyvin, sillä mielummin treenaan kello kaksitoista kuin kello 18. Mukaan valikoitui Greetta.

Meidän probleemeja ovat:
a) kontaktit (ihan oma vika, kun en ole niihin panostanut)
b) irtoaminen
c) hidas ohjaaja ja kaikkea muuta kuin hidas koira

Mutta vaikka ei kovin vaikuttava esitys ollutkaan tuo meidän treeni, niin jotkut kohdat sujuivat ihan kelpoisasti. Lähdössä laitoin Greetan maahan ja se tuntuu olevan parempi systeemi kuin istuminen. Vaikka se nousee istumaan, niin se ei etene, ja menee maahan takaisin kauempaakin käskettynä.

Tällainen oli rata:


Tässä paloja meidän treenistä. Marjut kuvasi - kiitos.Illalla vielä ehdittiin Friidan kanssa toko-vapaavuorolle. Viikon päästä on oman seuran toko-koe ja
nyt on syytä treenata pitkin viikkoa aktiivisesti. Moni asia on varmempi kuin edellisessä kokeessa. Saas nähdä, kantaako kokeeseen asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti