2.3.2017

Teemana toko

Tämän viikon teemana on ollut toko-treeni. Eritoten Friidan. Meillä on sunnuntaina toko-koe Ruotsinpyhtäällä, joten syytä onkin harjoitella. Kolmesti olemme käyneet treenaamassa hallissa, jossa koe pidetään. Hyvänä päivänä voi käydä hyvinkin, mutta se hyppyhässäkkä on vielä aika herkillään.
Katsotaan kuinka käy. EVL-koiria on kokeessa 12. Jestas mikä määrä!!
Tänään ruutua treenatessa kaverin koira lähti vauhdilla Friidan luokse juuri, kun se oli tullut ruutuun. Friida pysyi onneksi paikallaan eikä koira ollut pahantahtoinen. Uudestaan otettaessa jäi Friida seisomaan varmuuden vuoksi ruudun eteen. Mutta meni sitten ruutuun. Otettiin vielä pelkkää ruutua ja hyvinhän se sinne meni, tosi aika etulaitaan jää. Toivotaan, ettei jää mitään ikäviä muistikuvia, jotka pilaavat suorituksen kokeessa.

Greetan kanssa ollaan treenattu aamupalaa ennen pieniä seuruupätkiä. Tulosta on tullut. Tänään Ruotsinpyhtäällä se teki jo kohtuullisen oikean näköistä seuraamista.


Seuraaminen on ollut haasteellisinta sille, joten kun saadaan se kuntoon, voisi harkita kokeisiin menemistäkin. Katsotaan, miten käy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti