19.11.2016

Sinne meni

                                                                  ...lumi nimittäin.

Viikko vesisadetta ja lumet ovat muisto vain. Tänä aamuna oli mittarissa 8 astetta plussaa ja aurinkokin oli ilmestynyt taivaalle pitkän pilvisen jakson jälkeen. Kaunista!

Friida on ilmoitettu toko-kokeeseen Lappeenrantaan marraskuun lopussa. Treenailemme useamman kerran viikossa, etenkin niitä vaikeita liikkeitä ja vaikka edistystä on tapahtunut ja kiertohässäkkin alkaa sujua omalla hallilla liikkurin kanssa, niin tiedän, että vieras halli voi tepposet tehdä. Mutta suunta on koko ajan eteenpäin ja kevät tuo uusia kokeita runsain mitoin. Friidalla on hyvä tekemisen meininki ja suupalkka seuraamisessa on auttanut ainakin pienissä seuraamisissa todella hyvin.

Greetan kanssa tehtiin treeneissä läpi kaikki alo-luokan liikkeet. Seuraamista ollaan tehty vain pieniä pätkiä, joten pitkä seuraaminen oli kyllä aika haasteellista. Kun vielä lisäksi aidan takana oli samaan aikaan Eija-kasvattajan, Sabi-äidin ja Windy-mummon agi-treenit (agility ja sukulaistet- ihan liikaa!)
Greetta häröili aika lailla. Mutta positiivista oli se, että se kuitenkin teki asioita oikeinkin häröilystä huolimatta. Seuruussa pitää alkaa naksutella pätkiä. Loppuperusasennoissa pitää opettaa paikallaoloa ja vapautusta luvan kanssa odottelun jälkeen. Kapulan pidossa pitää se kapulan otto treenata niin, että koira ei liiku, kun kapulan ottaa pois. Paikkamakuu pitää saada varmaksi niin, että menee ensimmäisellä maahan ja pysyy siellä maassa. Mutta suunta on oikea, vaikka työsarkaa onkin vielä viljalti. Ja jotta tulisi treenattua, ilmoitin Greetan Haminaan mölli-toko-kokeeseen. Oikeat kokeet ovat vielä kaukana edessä.

Tässä meidän liikekooste viime treeneistä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti