5.11.2016

Greetan ensimmäinen rally-kisa Lahdessa
Rallytyttö GreettaTänä aamuna kymmenen maissa startattiin Heidin ja koiriensa kanssa kohti Lahtea loistavassa talvisessa aurinkokelissä. Isot jäivät kotiin ja Greetta matkusti takapenkillä kevythäkissä tyylikkäästi. Ensiksi piti saada paikan päällä Greetalle kisakirja ja se vielä vahvistettua tuomarin nimikirjoituksella. Sitten vasta saattoi alkaa perehtyä ratakuvioihin.

Tuomari Kirsi Petäjä oli laatinut tällaisen alokasluokan radan:


Ihan kivan näköinen rata, joskaan suurta osaa radan liikkeistä ei oltu treenattu lainkaan, puhumattakaan siitä, että oltaisiin noita siirtymiä juurikaan treenattu kuin pari kertaa. Greetta oli kauhean kiinnostunut ja vähän jännäsikin kaikkea ympärillä tapahtuvaa. Tehtiin pientä treeniä etukäteen, mutta nenä meni maahan tämän tästä, kun hajumaailma oli niin ihmeellinen. Olin aivan valmistautunut mihin tahansa tulokseen.

Tältä meidän meno näytti:


Eli tulos tuli kaikesta huolimatta eikä meno videolta niin kauhealta näyttänyt, joskin Greetta ehti katsella montaa muuta asiaa enemmän kuin minua. Hengissä selvittiin.

Kotona oltiin viiden maissa ja sitten olikin jo pimeä. Käytiin vähän kentällä juoksentelemassa auton valojen loisteessa. Huomiseksi on luvattu paremma lenkit.                                               Uupunut rally-koira

Kyllä pitää aika paljon treenata, ennenkuin seuraavan kerran lähdetään kisakentille. Mutta näppärä likka, se täytyy sanoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti